Ti állva vagy ülve pisiltetitek a kisfiatokat?
#6-os Nem. Nem a férfiasság jele az állvapisilés. Ellenben az ülve pisilés nem igazán tesz jót a prosztatának (nyilván nem gyerekkorban lesz lényeges) meg a hugyhólyagot szabályzó izmoknak. Nem fejtem ki jobban, ha érdekel olvasgass utána.
"Egyébként szerintem az ülve pisilés egy férfinál annak a jele, hogy tekintettel van a körülötte ülö nökre, és még az elöfordulható vizelet pöttyöket sem szeretné, hogy a nök utánna abba vécézenek."
-Nálatok nincs wc deszka amit felhajtotok?
"az takarítja a wc-t aki állva pisil, ha meg mindenki ülve akkor anyósom kitakarítja" -> Kellemes zsarolás, így szép, boldog a családi élet. A válasz meg majd az lesz, hogy "ha így főzöl, akkor te eszed meg!", vagy csak simán szó nélkül elköltözik otthonról, amikor már nem bírja?
Az teljesen más eset, ha a faltól kezdve a plafonig mindenhova kerül. Ha a lányunk mellépisilt, akkor Ő törölte fel. Ha a fiunk, akkor Ő. Ez nem fiú/lány kérdés. De a fiú is még pelenkás volt, amikor elkezdett WC-re járni, és akkor sem szeretett ülve. Mert egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb állva. Kevesebb idő esett ki ugye a játékból.
"az ülve pisilés egy férfinál annak a jele, hogy tekintettel van a körülötte ülö nökre" -> Vagy annak, hogy az előző pontban meg lett zsarolva. Családon belül.
Leszámítva az otthoni, (remélhetőleg tisztántartott) ülőkét, állva pisilni nagyságrendekkel higiénikusabb. Gondolom nem csak én és az én ismerőseim nem szeretnek ráülni egy nyilvános WC ülőkéjére. Akár férfi, akár nő. Én inkább hazaviszem, amit csak tudok.
Állva pisilni igenis férfias. Nem attól lesz valaki férfias, hogy állva pisil, hanem maga a tevékenység. Lévén nők nem pisilnek állva, legalábbis álltalában. Ellenben az ülve pisilés ettől még nem feltétlen nőies, még akkor sem, ha leginkább lányok/nők, és megzsarolt fiúk/férfiak pisilnek ülve, de óvodától kezdve elég sokan fogják csúfolni szerintem azt a fiút, aki leül. Nem véletlen az sem, hogy egy nyilvános férfi WC-ben legalább kétszer annyi pisszoár van, mint ülőhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!