Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Van itt olyan aki csecsemo...

Van itt olyan aki csecsemo kora ota a wc-re “ultette” a gyereket?

Figyelt kérdés

Olyat hallottam, hogy kisbaba kora ota, ha latta, hogy jon a pisi/kaki es idoben elkapta akkor a wc fele rakta a babat, majd idovel ultette (persze fogta kozben) hogy rogton ezt szokja. Nem mindig csak ha idoben elkapta.

Szerintetek ez mukodhet?

2019. máj. 21. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Igen, ha sokat játszik a gyerek meztelenül jobban el lehet kapni a pillanatot. Jobban látni hogyan fejlődik a gyerek a szobatisztaságban. Meg nem fél a gyerek pelenka nélkül végezni a pisit, kakit.
2019. máj. 21. 21:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Erdekes gondolat
2019. máj. 21. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Nekem furi...nekünk úgy volt hogy a fiam még nem volt szobatiszta teljesen,de imádott a nagy vécére járni.Vettem neki vécészűkítőt.Sokszor sikerült neki,a bilit nem szerette. :) Kb.2 éves volt már ekkor.
2019. máj. 21. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Hajdanán nagyanyáink csinálták igy, hogy kevesebb pelenkát kelljen kimosni :)
2019. máj. 21. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Szegény gyerek..
2019. máj. 21. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csinaltam, de ismerek olyat aki igen.

EC a neve (eliminatoin communication)

Itt (is) olvashatsz róla:

[link]

2019. máj. 21. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
A gyerek élvezi a meztelenséget, ha elfogadó környezet veszi körül. Jobban elfogadja, felfedezi a gyerek a saját testét. Ezáltal nyitottabb, együttműködőbb a szobatisztaság terén. Úgy kell kialakítani a környezetet, hogy könnyű legyen feltakarítani utána. Jó hely egy udvar, kert, strand.
2019. máj. 22. 05:18
 8/8 anonim ***** válasza:
28%
Babakorban nem szabad biliztetni, amíg meg nem tud rajta ülni egyedül. Mert tönkremegy a gerince szegénynek!!!
2019. máj. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!