Mit tehetnék még? Vagy egyszerűen várni kell?
3,5 éves a kisfiam.
Nagyon kis okos, viszont nem hajlandó a wc-t használni.
Pisinél sosem szól, csak ha már pisilt. Kakinál megy a szobájába, becsukja az ajtót, kakil ès szól, hogy bekakilt.
Múltkor mikor bement utana mentem, raültettem a wc-re és így sikerült kakilni a wc-be. De visszafoghatta nert rá egy órára bekakilt.
Hiába kapott matricát, dícséretet. Körbe ugráltam kb hogy mennyire szuper..semmi.
Inkább azt mondja ajándèk nem kell csak pelenka. Németországban élünk, jár oviba, cserélik neki a pántos pelenkát, azt mondták ne stresszeljek rá, sokszor előfordul, hogy valamelyik kicsinél nehezebben megy, csak már örülnék!
Ja és ha kis gatyát adtam rá is tuti bepisilt mindig. 5.után pelenkát kapott és abba meg kakilt rögtön.
2,5 évesen sírt a bilin... lett próbálva mindig.
Mindig mondták hogy még nem érett rá!
Fú komolyan mondom, hogy mára ez a mondat hiányzott:
“Nyugodj meg, nem a te hibád!”
Teljesen annak érzem, de igazából nem tudom, hogy miért mert komolyan mondom, hogy probálkozunk és nem...
Ma is beszéltem vele erről a dologról, ráült a wc-re többször is aztan leszállt, és pisilt.... nagyon leakart szállni... és pisilt is utána úgyhogy szervi gondja sem lehet..érezte, hogy kell...
Az a szerencse, hogy járhat oviba.
Azt mondták, hogy segítenek de persze semmi.
Csak elintézik annyival, hogy sok fiú ilyen. Nem gond, majd elhagyja, bla bla...
Szeptemberre mire kezdődik a következő ovis év nagyon kéne, hogy sikerüljön.. :(
És nagyon ügyes volt a kisfiad, hogy csak így elhagyta.
Jaj de büszke lennék!!
Nem késő...és jól tettem hogy vártam
1 hete nagyon ügyes!
Ma már szólt az oviban hogy pisilni kell (egyedul nem eri fel) es ment és pisilt...
Az egy dolog, hogy másnál hogy volt vagy van , régen vagy most....
De az hogy 1 évesen szobatiszták ... ez olyan mint 4 hónaposan pörkölt nokedlivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!