Ha még éjjelre pelenkát hordó gyereketek reggel azzal ébred, hogy nagyon kell pisilnie, akkor elviszitek pisilni, vagy azt mondjátok neki, hogy nyugodtan pisiljen be a pelusba és aludjon vissza?
Figyelt kérdés
2018. nov. 8. 10:49
2/8 anonim válasza:
Természetesen kikísérem pisilni. Örülök, hogy végre nincs tele a pelus reggelre.
3/8 anonim válasza:
Elviszem!
Nem szabad osszezavarni.
6 korul kel az enyem is, aztan 7 ig meg visszaalszik
4/8 anonim válasza:
Nyilván azért szól a gyerek, mert nem akar a pelenkába pisilni. Nem hogy örülnél, hogy szól.
Ha nehezedre esik felkelni, készítsd az ágya mellé a bilit azt reggel majd kiöntöd.
Ha nem érdekel, hogy meddig pelenkás a gyerek. Akkor azt csinálsz, amit akarsz.
5/8 anonim válasza:
Természetesen elviszem pisilni. A legalapvetőbb elvárás a szobatisztaságnál, hogy időben jelezze és tudja is kicsit tartani. Ha azt tanulja meg, hogy ilyenkor van pelus, belepisilhet, akkor egy idő után nem fogja jelezni sem, mert minek?
6/8 anonim válasza:
Még úgy is viszem reggel pisilni, hogy még nappal se szobatiszta. Egyelőre csak reggel szól, napközben elblicceli. Örülök hát a reggeli jelzésnek és szaladok vele. Akkor is, ha reggel 5-kor ébred erre.
7/8 anonim válasza:
Ha éjjel 3-kor jött át, hogy anya gyere velem pisilni, akkor is mentem félálomban.
SOHA nem mondtam ilyet, hogy pisilj a pelenkába. Örültem, ha nem oda akar.
8/8 anonim válasza:
Én csak autóban mondtam hogy pisiljen bele, de sehol máshol. Otthon persze nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!