Ha meg nem szobatiszta a kislanyom akkor hogy adjak ra egyreszes furdorucit? Ala adjam a furdobugyit? Nem. Tudom mas hogy csinalja Vagy nem is ad ala?
Én is mosható úszó pelenkat használok (igaz fiam van, de ha lányom lenne ra is azt adnám)
Ha mindenképp egyreszest szeretnél raadni, akkor az AKA adj egy úszó pelenkat, sokan így csináljak babauszason is. A mosható pelenka alatt van egy eldobható.
Nekünk amúgy bambino mio, popin és Charlie banana uszopelenkaink vannak.
Persze, hogy az úszópelenka fölé, ha egyrészest akarsz. Ilyen esetben az eldobható a jobb alá.
Ha pedig mosható úszópelenkát választasz, afölé már nem kell dressz és hülyén is fest, sok is annyi adag.
Ha arról van szó, csak nem tudod már több kérdésen keresztül megfogalmazni, hogy nem akarod, hogy felülről meztelen legyen a gyereked, akkor a legpraktikusabb, ha egy uv szűrős felsőt adsz rá, alulra pedig moshatót. Mi így csináltuk a tengernél (leégés ellen és nem szeméremből).
Pl.: hasonlónk volt [link]
Alulra pedig mi imsevimse és banbinex moshatót használtunk.
Igen ugy gondoltam hogy eldobhatot furdobugyi
Ra pedig az egy reszes furdoruha
Szeretne azt felvenni mert most a valogatos korszaka van
De mivel egesz kis meretektol vannak ezek az egyreszes furdoruhak
Biztos adhatnak ala uszopelust is
Hű, de nehéz ügy...
Úszópelus és a fürdőruha. Mitől lenne sok? Otthon is pelus van rajta + body, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!