Mikor es hogyan lett szobatiszta a gyermeked nappalra, ugy, hogy ruha is volt mar rajta rendesen?
2 év 8 hónapos volt. Otthon már szólt 1-2 napja, hogy pisilni kell, csak akkor adtunk rá pelust, ha mondjuk bevásárolni mentünk, és tudtuk, hogy adott esetben nincs majd hova szaladni.
még 1 hét sem telt el, már szóltak a bölcsiben, hogy reggel nyugodtan beadhatjuk pelenka nélkül az örgódögöt :)
2évesen hozta a bilit és mondta hogy "Anya pisi"- még csak igy szavakat mondott.
Levettem róla a pelust, tényleg pisilt. Onnantól nem volt rajta pelus, csak bugyi meg nadrág. Soha nem hagytam pucéran a szobatisztaság miatt. Még 2-3 hétig adtam rá pelust ha hosszabb útra mentünk, de aztán már nem is volt hajlandó többet pelusba pisilni/kakilni.
4-es vagyok
Volt rajra nadrág is. Egyszerűen lehúzta. 2,5 evesen simán ment neki. Vetkőzni mindig egyszerűbb mint öltözni.
Nálam még mindig nem szoba tiszta pedig most töltötte a hármat. MIndent próbáltunk az mondta több ismi is meg védőnő hogy túl jók a pelenkák meg még érnie kell éretlen ha ráültetem akkor pisil de amúgy ne makar.
magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!