Tapasztalt Anyukák légyszíves leírnátok hogyan tovàbb?
Kisfiammal elkezdtük a szobatisztaságot. Reggel leveszem ròla a pelust, nagyon ügyes, pár napja baleset sem tőrtént. Déli alváshoz sem adom rá, akkor is szépen visszatartja.
Viszont rengeteget sétálunk délelőtt és délután is több òrát, és ilyenkor nem tudom mi legyen hogy csináljam. Eddig adtam rá amikor elmentünk itthonròl. Egyszercsak levegyem, hogy mostantòl nincs?
Bocsánat ha hülye a kérdés de itt megállt a tudomány.
Attòl tartok, hogy csak pár mp-ig tudja tartani.
Ti hogy csináltátok? Köszönöm
Sokaknak nem tetszik majd a válaszom.
Sétánál, játszótérnél se adtam rá vissza a pelust. Jelezte h pisilnie kell, és futottunk... tudtam h hol tudunk bemenni pisilni. ahol tudtam h nincs semmi, maradt a bokor töve. Napról napra egyre jobban bírta tartani. 1-2 hétmúlva már simán haza jutottunk balesetnélkül. Kb 20 perc.
De váltó ruha stb mindig legyen nálad.
2,5 éves volt a fiam, amikor eljött az a nyár, hogy gondoltam, le kellene szokni a pelusról. Hát bizony nagytáskával és 3 váltás ruhával jártunk mindenhova. Mert ugyan szólni szólt, de sokszor csak másodpercekkel előtte... vagy ha nagyon belefeledkezett a játékba, akkor bizony becsurgott.
Egy darabig olyan játszótérre jártunk emiatt, ahol nagyon kevés kisgyerek fordult meg, hogy nehogy problémázzanak ezen más anyukák.
Nem is tudom már, összesen talán 3-4 hétig voltak ilyen gondjaink, aztán szépen kialakult a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!