Szerintetek wan még hálapénz a vezetés oktatásnál? Szerintem nem nagyon mert eggyik rokonom 6x bukott vezetésbol pedig náluk mindent botiékokkal intéztek el, de ha walaki mást tapasztalt légyszives kommenteljen
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 23:38
2/9 anonim válasza:
Én nem tudtam, hogy itt is szokás hálapénzt adni. Én anno örültem, hogy megszabadultam az oktatómtól, nemhogy hálapénzt adjak neki... (állandóan üvöltözött velem, már akkor is, mikor még el sem indultunk)
3/9 anonim válasza:
Én nem fizettem, és nem is buktam.
Hogyan bukott 6x? Ha jól tudom, már rég alkalmasságira kellett volna mennie.
4/9 anonim válasza:
Szerintem kimondottan pikkelnek azokra a hülyegyerekekre, akik w-t írnak v helyett. Mert menő.
A vizsgáztatóknéál meg idiótákat buktatni menő. És ez ellen a botiék sem segít - bármi legyen is az.
5/9 anonim válasza:
hálapénz nincs, lefizetésnek hívják. olyanoknál van mint te, akiknek a nyolc általános is azzal lett meg...
6/9 anonim válasza:
Botiékat is megbuktatták?Én őket kérdezném meg,mert ha ők intézték el hogy megbukjon wagy hogy ne bukjon az eggyik rokonod akkor lehet neked is az ő segítségüket kellene kérned.
7/9 anonim válasza:
Nálunk iylen nincs. Senkitől se hallottam hogy pénzt kellene adni az oktatónak hogy elintézze a vizsgát
8/9 anonim válasza:
A helyesírás oktatás során biztos van még korrupció. Vezetésből már régebben vizsgáztam '93 - ban, akkor virágzott. Nem értem, nem látom az okát, hogy ma miért ne lenne így.
9/9 A kérdező kommentje:
akkor már tudom te ,hogy mentél át.......:)
2014. máj. 25. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!