Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Messze lehet még a szobatiszta...

Messze lehet még a szobatisztaság?

Figyelt kérdés
2,5 éves a fiam és mutatja, ha kakálnia kell, hátul a pelenkát fogdossa. Kerdezem, szeretnél a bilibe kakálni? Azt mondja nem. Utána nyomkod. Nyilván nem erőltetem. Sokszor mutat előről is a pelenka fele aztán kicsit megáll, gondolom pisilhet. Innen sok idő lehet még?
2017. dec. 14. 12:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

Ok, akkor ugy mondom, hogy maga alà pisil egy részeg az úton vagy egy hajléktalan, de egy kisgyerekre ne hasznaljuk mar ezt a csunya kifejezest!

Te is barmit mondhatsz, az a normalis es elvarhato, ha egy gyerek 2 eves korara nappalra màr szobatiszta. Igen, nekem is mind a ket gyerekem 2 evesen nappalra szobatiszta volt szinte napok alatt, sot a 8-as valaszolo 2 gyereke is. Nem nevezném koranérőnek az ilyet, sőt ez a normalis es az a nem normalis, ha valaki 3 eves korara lesz epphogy szobatiszta nappalra, amikor mar menni kell az oviba.

Aki 3 eves korara lesz nappalra szobatiszta, az mikor lesz ejszaka is szobatiszta? 4 evesen? Mert a nappali es teljes szobatisztasag kozott nagyjabol 1 ev szokott eltelni.

A lanyom ovis csoportjaban 20 fő 3 éves gyerekből 1-et kellett pelenkazni az ovononek a déli alváshoz, akkor szerinted a 19 fő lett korán teljesen szobatiszta vagy az az 1 gyerek későn szobatiszta??

Az ovodaban elvaras a teljes szobatisztasag, az ovono nem fog egy teljes csoportot pelenkazni alvashoz. Ez az szulo felelossege, hogy idoben szobatisztasagra tanitsa a gyerekét!

Egyebkent meg nem egy nagy dolog 1-1 kisbugyit vagy nadragot kimosni es a gyereket megmosdatni az esetleges baleseteknel, akinel ilyen szempontok felmerulnek a szokatas kapcsan, annak nagyon nehezen lesz szobatiszta a gyereke.

2017. dec. 14. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Boven raertek meg. Ez nem verseny, bar az anyukak szeretnek ebbol is versengest csinalni. Az atlag gyerek harom eves korara lesz szobatiszta.
2017. dec. 14. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem verseny, mint ahogy a 3-as gondolja. Az én fiam is 3 éves kora előtt lett szobatiszta és egyszer sem kellett lepisilnie ehhez magát. Hozzáteszem, hogy amikor egy gyerek megérik a szobatisztaságra, ott nem lesznek utána balesetek (legalábbis minimális esetben), nem úgy, mint azoknál, akiket erőltetnek. Kérdező, ti még bőven ráértek.
2017. dec. 14. 18:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem fogom sürgetni a fiam. Persze ha sokszor mutatná a pelenkát, egy dolog, de nála ez nem rendszeres még, a kakit mindig mutatja, de a pisit csak néha.
2017. dec. 14. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Félreértés ne essék, én nem versengek! :-)

Csak leirtam, hogy az en gyerekeim kulonosebb erofeszites es eroltetes nelkul, amirol ti irtok, lettek szobatisztak 2 evesen.

A kornyezetemben minden gyerek 2 evesen lett szobatiszta, szoval nem is ertem, hogy ti mirol beszeltek itt, egy jo kis “3 evesen szobatiszta” tarsasag jott ossze, de hagy ne kelljen mar nekem szegyellnem magam, amiatt mert az en gyerekeim ugyesebbek voltak, mint a tieitek :-) koszi!

2017. dec. 14. 20:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Az enyém 28 hónaposan lett szobatiszta, mert akkor vettük le a pelust, viszont ő rá néhány hétre éjjelre is szobatiszta lett. Szóval cáfolnám, hogy egy év kéne hogy elteljen a kettő között.
2017. dec. 14. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez am az ugyesseg;)
2017. dec. 14. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az "èn gyerekem ügyesebb, mint a tiètek" Ès te nem csinálsz ebből versenyt??? Aha, az èv vicce. Ne haragudj, de szánalmas, hogy erre vagy büszke. Mèg ha arra lennèl, hogy mondjuk korán ismerte a számokat, vagy korán megtanult kerèkpározni, na de pont a szobatisztaságra, aminek semmi jelentősége a további èletèben? Nevetséges vagy.
2017. dec. 14. 21:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Vicc ami itt megy :DDD
2017. dec. 15. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!