Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mennyi ideig üljön a gyerek...

Mennyi ideig üljön a gyerek bilin?

Figyelt kérdés
Lányom ismerkedik a bilivel. Eddig egy két perceket ült rajta eredménytelenül, ma egész hosszan, 20-30 percet. De közbe azért felállt ment ide oda hozta a játékokat. Mondtam anyukámnak, erre lehurrogott hogy nem szabad sokáig ott ültetni, mert baja lehet. Én még ilyet nem hallottam. Valaki tud ilyesmiről? Ne hagyjam hogy ennyit üljön rajta?
2017. jún. 30. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A mi gyerekünk csak addig ül rajta, amíg elvégzi a dolgát.
2017. jún. 30. 19:42
 2/6 anonim válasza:
45%

óvodában kérdezd meg, és nem biztos,hogy rossz, mert szellözik a böre, meleg van, nem fázik meg, és itass vele vizet, és csak 15 perc mulva ültesd oda,hogy ne üljön hiába, és hogy lássa,hogy hogy müködik.

én is ovonénikek készülök, erröl még nem tanultunk

de szerintem a bölcsis ovónéni biztos tudja

2017. jún. 30. 19:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Szeptemberben kezdi a bölcsit, aug végén lesz 2 éves. Most pont én ültettem rá, mert levette a pelust és dinnyét evett előtte. Viszont mindig magától ült vissza, mint ahogy írtam közbe hozott ilyen olyan játékot.
2017. jún. 30. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Egész nap. Már ha ész nélkül idomítani akarod.

Ha ennyit ücsörög rajta, mászkál össze-vissza, marhára nincs a közelében se a szobatisztaságnak. Feleslegesen túráztatod.

2017. jún. 30. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem túráztatom, elolvastad amit írtam? Dinnyét evett, ahogy kivettem az etetőszékből levette a pelust, gondoltam akkor üljön rá, mert mint ahogy ezt is írtam, eddig néha ráült egy két percre eredménytelenül, szóval még nem tudja mire való, de ismerkedik vele, mondom hogy oda megy pisi kaka. Pelusnál már szól akkor ha kakált és hozza a tiszta pelust.
2017. jún. 30. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem "érett" a szobatisztaságra, akkor felesleges a bili, nem fog tanulni belőle, még akkor sem, ha véletlenül belepisil. Ha már érett, akkor pár perc alatt el fogja intézni. Anyukád valószínűleg arra gondolt, hogy az erőltetett biliztetés a káros.

Az én lányomnak már több, mint egy éve van bilije, de még nem pisilt bele.

2017. júl. 1. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!