Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Kisfiús anyukák nektek mi...

Kisfiús anyukák nektek mi jött be: bili, wc-szűkitő, vagy más?

Figyelt kérdés
Hogyan és milyen eszközzel kezdtétek a szobatisztaságra szoktatást, mit érdemes venni?
2017. márc. 20. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Bilivel kezdtünk, szerencsére hamar átállt a fellépős wc szűkítőre.
2017. márc. 20. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Bilit sosem használt, nem tetszett neki, helyette a wc szűkítő volt nagy buli. Együtt vettük, ő választotta, nagyon lelkesen rakta mindig a wc ttejére. Még nyaraláskor is vittük magunkkal.Aztn pedig folyamatosan szokott rá a rendes felnőtt wc-re.

Mi anno a lidl vagy aldiban vettük cirka ft körül darabját.Gumi peremes, nem csúszik.

[link]

ilyen típusú volt, csak másfajta mintával. A bili is ilyen volt, de az nem jött be neki.

2017. márc. 20. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Bilivel volt egy kis gondunk, ha ráült akkor a kukaccal kifelé pisilt.

Ha állt akkor kicsapott a pisi belőle.

WC szűkítőt szerette nagyon, fellépővel :)

2017. márc. 20. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Párszor használta csak a bilit (én utálom amúgy, macerás, és igen, a fütyire külön kell figyelni), így mi is WC szűkítőt használunk. Mióta ovis, néha pisil állva is.
2017. márc. 20. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

A bili nálunk nem jött be. Főleg,hogy a bölcsiben is leginkább a kis wc-t erőltették. Ami viszont furcsa volt, hogy a szűkítő sem jött be annyira neki. Párszor használta, de közölte, hogy ő inkább megtartja a kezével magát. Így is maradt!

Nem igazán szoktattam. Persze alapvető próbálkozások voltak, de megvártam,amíg megérik rá. Egy hét alatt éjjelre is szobatiszta lett.

2017. márc. 20. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:

3 fiam van, három variáció vált be. A legnagyobb keveset bilizett, wc-re ült szűkítővel.A bölcsiben ült a kiswc-n. A középső a bilit szerette, nem rajongott a wc-re ülésért. Szűkítőt teljesen elutasította. A legkisebb nem ült sosem bilire, egyszer sem végezte bele a dolgát, sokáig pelus kért amikor végzett, levettük.

Mostanra ő is,( ahogy a többiek is )zavartalanul használja a wc-t.

Azért írtam csak le ilyen részletesen, mert nagyon különbözőek még akkor is, ha ugyanazt a szisztémát próbálja meg követni az ember a szobatisztaság való nevelés során. Személyiségfüggő ez is mint minden más.

Szerintem vegyél egy szűkítő és egy bilit.Semmiből nem kell extra, csak feleljen meg a funkciónak. Ja, az állatmintás wcpapír sokat segíthet ;)

2017. márc. 20. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Bilit vettünk, napközben többször próbáltam ráültetni, eleinte tiltakozott majd pár hét múlva kezdett megtetszeni neki, csak nem akarta komolyan venni, ebből adódóan sok szőnyegre pisilés volt ami miatt én már tiszta ideg voltam így abbahagytuk az egészet, úgy voltam vele hogy a szobatisztaság miatt nem fogok agyvérzést kapni, ekkor volt kb 22hónapos. 24 hónaposan egyik nap közölte hogy bilibe szeretne pisilni, onnantól kezdve erőltetés nélkül teljesen szobatiszta lett. Vettünk wc szűkitőt is, ráült a fiam párszor de inkább maradtunk a bilinél, az könnyebb volt mert ahhoz nem kellett mindig szülői segítség. 1.5 hónap múlva jött a nyár, az apja megtanította állva pisilni a fűbe, nagyon hamar belejött és pikkpakk egyedül intézte a pisilést.
2017. márc. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!