Kisfiús anyukák nektek mi jött be: bili, wc-szűkitő, vagy más?
Bilit sosem használt, nem tetszett neki, helyette a wc szűkítő volt nagy buli. Együtt vettük, ő választotta, nagyon lelkesen rakta mindig a wc ttejére. Még nyaraláskor is vittük magunkkal.Aztn pedig folyamatosan szokott rá a rendes felnőtt wc-re.
Mi anno a lidl vagy aldiban vettük cirka ft körül darabját.Gumi peremes, nem csúszik.
ilyen típusú volt, csak másfajta mintával. A bili is ilyen volt, de az nem jött be neki.
Bilivel volt egy kis gondunk, ha ráült akkor a kukaccal kifelé pisilt.
Ha állt akkor kicsapott a pisi belőle.
WC szűkítőt szerette nagyon, fellépővel :)
A bili nálunk nem jött be. Főleg,hogy a bölcsiben is leginkább a kis wc-t erőltették. Ami viszont furcsa volt, hogy a szűkítő sem jött be annyira neki. Párszor használta, de közölte, hogy ő inkább megtartja a kezével magát. Így is maradt!
Nem igazán szoktattam. Persze alapvető próbálkozások voltak, de megvártam,amíg megérik rá. Egy hét alatt éjjelre is szobatiszta lett.
3 fiam van, három variáció vált be. A legnagyobb keveset bilizett, wc-re ült szűkítővel.A bölcsiben ült a kiswc-n. A középső a bilit szerette, nem rajongott a wc-re ülésért. Szűkítőt teljesen elutasította. A legkisebb nem ült sosem bilire, egyszer sem végezte bele a dolgát, sokáig pelus kért amikor végzett, levettük.
Mostanra ő is,( ahogy a többiek is )zavartalanul használja a wc-t.
Azért írtam csak le ilyen részletesen, mert nagyon különbözőek még akkor is, ha ugyanazt a szisztémát próbálja meg követni az ember a szobatisztaság való nevelés során. Személyiségfüggő ez is mint minden más.
Szerintem vegyél egy szűkítő és egy bilit.Semmiből nem kell extra, csak feleljen meg a funkciónak. Ja, az állatmintás wcpapír sokat segíthet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!