Nektek mikor szokott le a gyermeketek a pelenkáról? 6 év még belefér?
"Rengeteg visszamaradott.es degenaralt,mentalis problemakkal.es autizmusban szenvedo gyerek szuletik manapsag"
Ezek szerint nem csak manapság, drága utolsó. A kommentár szerint értelmileg visszamaradott, degeneralt, mentális problémákkal küzdő egyén vagy. Szegény anyad!
Fiam 3 évesen lett nappalra teljesen szobatiszta.
Most lesz 4 éves, éjjelre még van pelenka, de mostanában egyre többször tiszta reggelre.
6 évesen nagyon nem normális, hogy bekakil.
Kedves 23-as,a 22-es valaszolo vagyok.
Kepzeld a "szegeny anyukam" buszke ram,mert egy pelda gyerek voltam,mikor baba voltam,mikor kisgyermek voltam,mikor iskolas voltam,mindigis,es az altalanos iskola egyik legjobb tanuloja voltam,ovodavan is okos voltam,szorgalmas jotanulo,jomagaviseletu. Nem volt sok baratom a suliban,de nem is vagytam ilyen idiota tarsasagra,konkretan csak egy ketto volt,eleg is volt. Az egyetem 3.-ik eveben jarok,es Nem erzem magam idiotanak,3nyelven beszelek az anyanyelvemen kivul,es Nem Magyarorszagon elek, illetve nem erzem magam idiotanak mint amilyen te,es lehet hogy a "szegeny" gyerekeid is azok. Ja,es en mar ket eves koromban szobatiszta voltam.:D
Tulajdonkeppen empatikus,megerto vagyok,(de csak azokkal,akik ezt meg is erdemlik). Miert kellene elneznem a hulyeseget,a felelotlenseget,es a butasagot megertessel,empatiaval, es mi egyebbel?? Nyilvanvalo hogy priblemas a gyermek,es ez csak ket okbol adodoan tortenhet meg. Vagy genetika,szuletesi rendellenesseg amit kozvetlen szules utan nem igen lehet eszrevenni a csecsemokon,csak ha mar kicsit idosebb lesz,es elkezd fejlodni,vagy eppen nem fejlodni. Vagy pedig a szuloi hanyagsag,es felelotlenseg. Ennyi.
Ez van.
33 hónaposan szokott le a lányom a pelenkáról.
Unokahúgom 4 évesen. De a 6 év szerintem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!