Hogy kezdjek neki a szobatisztaságra?
Most még sehogy.
Szerintem nyáron is korai lesz.
majd nyár végén tedd fel újra a kérdést,mert akkor már látni fogod hogy vannak e jelei a szobatisztaságnak.
de nincs semmi gond ha még semmit sem tapasztalsz akkor sem..
Szerintem ez tök hülyeség, hogy a nyár meg bugyi majd szobatisztává tesz egy gyereket.
Ha még agyilag nem érett, akkor hiába veszed le a pelenkát a melegben. Annyi, hogy nem fázik meg, ha bepisil (és úgy marad).
Attól még nem fogja visszatartani!
Csak ha agyilag érett.
Én anno levettem a pelust a fiamról, ha napi 2 öltözés volt, akkor visszakapta. Bölcsibe akkor hagyták el, amikor 1 hétig tiszta maradt a bugyilelus. Nem is volt bepisilés utána.
Itthon nem volt bili, csak lépcsős vécészűkítő. Látta, hogy mi is a vécét használjuk, és elkezdte ő is használni.
Eleinte kérdezgesd, hogy kell-e pisilnie. Ha kell, vidd, ha nem nem. Ez az első lépés, hogy az ingert felismerje egyáltalán. Nem kell elhagyni a pelust, bugyipelust kell használni. Ha baleet van, nem lesz pisis a ruha. Ha meg vécére mentek, könnyű le-fel venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!