Pisiszagot mivel szeditek ki a ruhából?
Ez nekem is fura, már áztatás után sem szabadna pisiszagúnak lennie. Egyébként ha áztatod is, teljesen felesleges az előmosás.
Áztasd ecetes vízbe a pisis nadrágokat, az ecet nagyon jól szagtalanít. Vagy mosás közben valamelyik öblítőfázisnál (de ne az utolsónál) önts a gépbe egy kis ecetet, de szerintem is inkább az a gond, amit első írt, vagy a gépeddel van probléma.
Én is 40 fokon mosok, hasonló termékekkel, mint te (Ariel, Coccolino) de még sose maradt pisiszagú egy ruha sem. Pedig én még előmosást se használok.
Én is az előttem szólókhoz csatlakozom: talán túlpakolod a mosógépet és emiatt nem lesz jó illatú.
Főleg azért furcsa, amit írsz, mert még be is áztatod előtte. Szerintem már annak el kellene vennie a szagot.
Valami nem stimmel, nem szabadna pisiszagunak maradnia. Jo az a mosogep ?
Es mi lesz mindig pisis ?
6 éves a gép, hát el tudnék képzelni jobbat is, de nem hiszem, hogy ez a gond. Nem pakolom túl.
Érdekes, hogy a pamutbugyikon nem érzik, de a polár bemelegítő rendesen büdös maradt.
Ha büdösebb mint az átlag, az utalhat húgyúti fertőzésre, de azt a szagot is ki kéne tudnia venni a mosásnak.
(Mondom ezt úgy, hogy VUR-os baba anyjaként sokszor voltunk HUTI-val kórházban is).
Takarítsd ki a gépedet (két üveg ecete 90 fokon), aztán ha nem segít, és továbbra is érzed, válts mosószert, vagy öblítőt.
Szerintem te valami más szagot érzel, kizárt, h áztatás, előmosás után is érzed, de csak bizonyos ruhákban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!