Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Éjjel száraz pelenka, egyébkén...

Éjjel száraz pelenka, egyébként nyoma sincs a szobatisztaságnak?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy betegségre gyanakodjak, vagy a szobatisztaság egy fázisára.

2.5 éves, még ott tart a szobatisztasággal, hogy néha utólag szól, hogy pisilt, vagy nagyritkán bilibe is sikerül (heti egyszer talán). Ezzel nem is lenne gond, ráér még.

Reggelente viszont napok óta száraz pelenkát veszek le róla, míg korábban tele volt. Tudtommal a nappali szobatisztaság megelőzi az ágytisztaságot, így nem tudom, hogy hova tegyem a jelenséget.

Forduljak orvoshoz, mert valami vizeletkiválasztási problémája lenne?

Nappal normális mennyiséget pisil, inni is rendesen iszik. Ezt az éjszakai dolgot nem értem, hogy normális vagy kóros-e ebben a szituációban.

2016. okt. 26. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Probald meg par napig pelenka nelkul.
2016. okt. 26. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt. A kisfiam előbb volt éjjelre szobatiszta, mint nappalra. De 2 éves korában levettem róla nappalra is a pelust.
2016. okt. 26. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Lassan de biztosam elindult a szobatisztaság felé!
2016. okt. 26. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a középső gyerek lett extrém korán ágytiszta. Ő 4 hónapos korától nem pisilt be éjjel. Este fürdéskor, aztán legközelebb hajnalban amikor felébredt cicizni - de akkor aztán jó tömény, koncentrátumot. :)

Szerintem ez alkati dolog lehet, hogy mennyire erős az ADH hormon termelődése.

Nem kóros jelenség.

2016. okt. 27. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!