Hogyan segítsek neki? (kaki probléma, hosszú)
Én csokit , csipszet nem adnék neki egyáltalán. Kakaóra is vigyázzatok Teljes kiörlésű , lenmagot pékárut etetnek vele és sok gyümölcsöt , főként ami hajt.
Egyébként is vannak olyan gyerekek akik nehezen engedik el a székletet és szobatisztaság kezdetén problèmásabb , de az étkezésnél muszáj segíteni.
Azt írod, tejre diétázik, miért? Semmi tejterméket nem eszik?-hisz a joghurt, túró, tejital is lazítja a székletet.
A másik. Jön az inger, de nem jön a kaki, ennek pszichés oka is lehet. Fél tőle, nem meri elengedni.
Szintén 3 éves lányom van. Ő is ügyesen pisil a wc-be, de kakálni csak állva hajlandó egyedül elbújva bugyiba vagy pelenkába. Egy nap akár 4-szer is kakil a bugyiba, ő sem nyomja ki egyszerre mindet. Amikor bilire próbáltam ültetni, hiába üldögélt, nem kakált bele. Újabban ki is küld, amikor a dolgát végzi. Ő csak házi szilvalekvárt kap mindig ebéd után. Néha azért kap csokit, csokis fagyit.
Én egyelőre hagyom bugyiba kakálni. Ha kijött egy adag, bugyit cserélünk. Remélem, az oviban visszatartja és majd itthon kikakálja magát, mert az ottani wc nem éppen diszkrét.
1 hónap van az oviig. Hátha alakul addigra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!