Mit tudok tenni, hogy 5 éves kislányom ágytiszta legyen?
3 éve szobatiszta, de éjjel rengeteget pisil, fel sem ébred rá. (Semmire sem, hogy pisilnie kellene, hogy pisil, vagy hogy már a pisiben alszik)
2 hete nam adok rá éjjelre pelenkát, de csak 2 alkalommal jártunk sikerrel.
3 hét múlva tölti be az 5. évet.
Adnék egy esélyt egy Pisistop/Cseppcsengő készüléknek. Nézz utána, van használtan és bérelhető is.
Ha nem megy, szakemberhez vinném, 5 éves korra már normalizálódnia kellenne a pisihelyzetnek. Ha felkelted szégyelli magát?
Ha ejjel rengeteget pisil,en estere mar nem nagyon itatnam,nalunk vacsorakor van az utolso ivasi lehetoseg es fogmosas utan egy kotelezo pisi.
Amikor meg az elejen voltunk a szobatisztasagnak,lefekves elott pisiltettem es amikor en mentem par oraval kesobb aludni,meg felkeltettem ot is pisilni.Ez utan mar reggelig tiszta volt a pelus.
Teljesen mindegy, mikor iszik. Vacsora után nem szokott már inni. De vacsi és alvás között 2szer pisiltetem, fürdés előtt és alvás előtt is.
Ez a pisicsengo tényleg használ? Szkeptikus vagyok kicsit :)
Koszonom az eddigi válaszokat!
Ilyen gondok velem és a nővéremmel is voltak kiskoromban (igaz nővérem 12-13 éves volt már). Nem tudom pontosan hova valósiak vagytok, de minket anyukám a szegedi kórházba vitt. Nem igazán emlékszem már a kivizsgálásokra, gyógyszerekre de nagyon segítőkész, kedves dokik voltak és sokat segítettek rajtunk. (arra emlékszem, hogy kaptunk "naplót" amiben a "vidám" és "szomorú" éjszakákat kellett feljegyezni. 2-3 hónap alatt mindketten "kinőttünk" belőle :)
15L
Megoldódott!
Nem tudom mi segített, de már egy hete nem volt baleset!!
Koszonom a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!