Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mit tudok tenni, hogy 5 éves...

Mit tudok tenni, hogy 5 éves kislányom ágytiszta legyen?

Figyelt kérdés

3 éve szobatiszta, de éjjel rengeteget pisil, fel sem ébred rá. (Semmire sem, hogy pisilnie kellene, hogy pisil, vagy hogy már a pisiben alszik)

2 hete nam adok rá éjjelre pelenkát, de csak 2 alkalommal jártunk sikerrel.

3 hét múlva tölti be az 5. évet.

2016. júl. 5. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben utána kellene járni az okára. Mert 5 évesen már lassan mennie kellene a dolognak éjjel is.
2016. júl. 5. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
A Wet-Stop cseppcsengőt erre találták ki. Azoknak, akik nem ébrednek fel éjjel arra, hogy pisilniük kell. Ha tényleg nincs más, sem szervi, sem lelki ok, akkor a cseppcsengő két éjszaka alatt megoldja.
2016. júl. 5. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Adnék egy esélyt egy Pisistop/Cseppcsengő készüléknek. Nézz utána, van használtan és bérelhető is.

Ha nem megy, szakemberhez vinném, 5 éves korra már normalizálódnia kellenne a pisihelyzetnek. Ha felkelted szégyelli magát?

2016. júl. 5. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

Ha ejjel rengeteget pisil,en estere mar nem nagyon itatnam,nalunk vacsorakor van az utolso ivasi lehetoseg es fogmosas utan egy kotelezo pisi.

Amikor meg az elejen voltunk a szobatisztasagnak,lefekves elott pisiltettem es amikor en mentem par oraval kesobb aludni,meg felkeltettem ot is pisilni.Ez utan mar reggelig tiszta volt a pelus.

2016. júl. 5. 15:31
 5/9 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy, mikor iszik. Vacsora után nem szokott már inni. De vacsi és alvás között 2szer pisiltetem, fürdés előtt és alvás előtt is.

Ez a pisicsengo tényleg használ? Szkeptikus vagyok kicsit :)

Koszonom az eddigi válaszokat!

2016. júl. 6. 07:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Legyszives ird majd meg vegul h mivel sikerult,hamarosan aktualis lesz nalunk.koszi!
2016. júl. 7. 09:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Én voltam a második válaszoló. Olvass utána a pisicsengőnek, pro és kontra. Nekem három kisgyerek van a közvetlen környezetemben, akik próbálták, picit idősebbek is a lányodnál, mindháromnak azonnal segített. Ebből ketten már mindenféle vizsgálaton túl voltak, beleértve a pszichológust is. A harmadik kisgyerek anyukája vizsgálatok nélkül is ezt a megoldást választotta, neki is sikerült. Igaz, ez csak három gyerek, viszont olyat nem ismerek, aki próbálta, és nem sikerült nekik. A kettes számú kislány 6 éves volt ekkor, és az orvosok mindenáron hormonokat(!!!) akartak neki felírni, és az anyukája már majdnem belement, amikor ezzel a módszerrel találkozott. Sikerült leszokni, 9 éves ma a kislány, és azóta egyszer pisilt be, egyszer nagyon beteg volt, valószínűleg azért. Én csak ajánlani tudom, bár az én gyerekem még pici pelenkás, szóval előtte vagyunk még ezeknek a dolgoknak.
2016. júl. 7. 12:37
 8/9 anonim válasza:

Ilyen gondok velem és a nővéremmel is voltak kiskoromban (igaz nővérem 12-13 éves volt már). Nem tudom pontosan hova valósiak vagytok, de minket anyukám a szegedi kórházba vitt. Nem igazán emlékszem már a kivizsgálásokra, gyógyszerekre de nagyon segítőkész, kedves dokik voltak és sokat segítettek rajtunk. (arra emlékszem, hogy kaptunk "naplót" amiben a "vidám" és "szomorú" éjszakákat kellett feljegyezni. 2-3 hónap alatt mindketten "kinőttünk" belőle :)

15L

2016. júl. 8. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Megoldódott!

Nem tudom mi segített, de már egy hete nem volt baleset!!

Koszonom a válaszokat.

2016. júl. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!