Miért ragaszkodik ennyire a pelushoz?
1. Nem kel a gyerekkel vitatkozni erröl, és nem lell igérgetni.
2. Nem kell biliztetni/WC-re ültetni, mert így csak az ellenállás nö benne.
3. Leveszed róla a pelenkát és akkor hamar rájön, hoyg nem jó pisis/kakis ruhában lenni.
Ha megérik rá, nem kell majd a pelus. egyik napról a másikra fog történni a dolog. messze van még szeptember.
a védőnőd meg eléggé... khm... hát... na...
Pontosan így voltunk mi is a kisfiammal, aztán április végén betöltötte a 3-at és valami történt, mert nem sokra rá végre hajlandó volt elkezdni használni a bilit, sőt már néhányszor wc-be is pisilt. A nagydologgal még nem állunk olyan jól, de már ennek is határozottan örülök, mert akkora volt az ellenállás korábban kb. mint nálatok.
Erőltetni nem szabad, nekem ezt szajkózta mindenki, már én is tiszta ideg voltam miatta, mert szeptemberben nekünk is ovi, de végre jó úton járunk.
Kérdező nyugi. Próbálj kicsit engedni lehet érzi rajtad ezt a feszültséget ami most rajtad van. Nagy fiamat én is most szoktatom wc-re hát több kevesebb sikerrel. Én nem is értem, hogy van ez most nálunk. A lányom tök könnyen ment. Egyszer szólt ő nem kér pelust és nem kellett használni. A fiam jelzi, hogy pisilni kell rosszul is érzi magát pisisen kakisan stb de egyszerűen nem akar most lassan egy hónapja bele pisilni a wc-be. Viszont ma pelus nélkül aludt el mert mire a picit megetettem és oda értem, hogy ráadjam a pelust addigra aludt és most nem történt baleset. Amit mi próbáltunk és hátha nektek bejön. Mi dicsőség falat csináltunk neki. Egy kisfiút rajzoltunk aki a wc-n ül és egy táblázatot. Ha pisil kakil akkor rajzolunk neki egy kishajó 10 db kishajó után kap egy matricát amit ő választhat ki.
Kérdező nyugi az emlékek később megszépülnek. Nálunk is sokszor mondják a fiamnak rég szobatisztának kellene lennie csak én nem szoktatom rá eléggé korán rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!