Eldobható pelenkára lehet adni mosható pelushoz való vízzáró külsőt, hogy csökkentse a szivárgást pl. éjjel?
Hogy a konkrét kérdésedre is kapj választ: természetesen tehetsz mosható külsőt az eldobható fölé, de mivel plusz nedvszívó részt nem teszel bele így ugyanúgy ki fog szivárogni a pisi a mosható külsőn keresztül is. Esetleg ha teszel még egy félbevágott tetrát (hogy ne legyen túl vastag a csomag a popón) a külsőbe és úgy rá az eldobhatóra, már lehet hogy segítene valamit.
Vagy a másik, hogy kipróbálsz más tipusú eldobhatót, vagy teljesen moshatóba csomagolod éjszakára.
amennyire én észrevettem, az eldobható pelenkákban olyan speciális anyag van, ami, ha nedvességgel érintkezik (inkább a pisire gondoljunk, mint a kakira), akkor zselévé válik, ami (a pelenka méretéből adódó korláton belül) nem nedves érzetű a bőrnek.
ezért "jó": mert a gyerek nem érzi, hogy megint pisilt, mert száraz marad a feneke. (más szempont alapján azért rossz, mert nehezebben szokik le róla - ez már más téma)
a konkrét kérdés esetében szerintem is inkább méretezési probléma áll fönn (bocs a megfogalmazásért :) ): próbáld ki egy nagyobb pelenkával, az több pisit képes tárolni, mielőtt megtelik (nálunk is telt meg már néhányszor eldobható pelenka: ilyenkor mindenhonnan szivárog a matéria)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!