Nem mosható plüsst hogyan tudom kitisztítani, mielőtt odaadom a kisbabának?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy zenéló plüssbárányt, de sem mosni, sem tisztíttatni nem lehet.
Ti mit kezdenétek vele? Nem akarom agyonfertőtleníteni, de egy mosás nem ártana neki.
2015. okt. 13. 13:09
1/5 anonim válasza:
Én simán kimostam a zenélő játékokat is.
Ha mégsem mered, esetleg mosd kézzel, ha száraz, tedd a hűtőbe.
2/5 anonim válasza:
megdörgölném kefével, pici vízzel, meg tisztítószerrel, aztán lefagyasztanám. Az ugyanis megöli az atkákat, meg ilyeneket.
De azért a zenélő vackokból valahogy csak ki lehet szedni a zenélőt, különben hogy cserélsz benne elemet?
4/5 anonim válasza:
Gondolom azért nem mosható mert akkor leromlik a zenélője.
Nem kell túlparázni, én megdörgölném nedves ruhával aztán kész.
5/5 anonim válasza:
Én minden zenélő játékot kimostam. Amiből kivehető valamilyen része az elektronikának, azt kivettem, de volt olyan amit egyáltalán nem lehet szétszedni. 40 fokon mostam, centrifugáztam, majd jó 2 napig meleg helyen volt, hogy jó kiszáradjon. Egyiknek sem volt eddig semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!