Miért használnak az anyák bilit?
Miért jó, hogy arra van tanítva a gyerek, hogy anya apa (és mindenki aki nagy) wc-be pisil-kakil, de a gyerek egy edénybe?
Miért nem a wc-re vannak egyből szoktatva?
Sokkal macerásabb a bili: tisztítani, fertőtleníteni, tárolni...
Arról nem is beszélve, hogy utána még egy plussz, hogy biliről wc-re szoktatni a gyereket.
Akkor nekem mázlim van a fiammal.
Kb 2 alkalommal ült bilin, csak ezt a szűkítőt használja.
"erről a szerkezetről sem lehet más élmény átszokni a szűkítőre mint biliről kb :))
"
Ezt nem tudom értelmezni, mert ez maga a szűkítő.
Szerencsére egyedül is gond nélkül használja a 3 éves fiam, és nagyon örülök, hogy nem kell a kakit szagolnom és hurcibásznom a lakásban. És bilit fertőtlenítenem kaki után.
Tény, hogy még éjjel kell a pelus, csak nappal szobatiszta, de mivel nem óriási (1 szintes) a ház, szerintem ki fog érni a wc-re.
De a válaszokat megkaptam, tényleg vannak praktikus okai a bilinek is. Nekünk így jó, bili nélkül, ezért nem is gondoltam pl a fűtetlen wc-re, vagy a több szintes házra, ahol nincs mindenhol wc.
villanyt h oltja fel a gyerek a wc-ben ?
és am meg pont egy ilyen csipte be a gyerek combját
szerintem felül rá utána ?
nálunk olyan kicsi a wc h nem férne el mellette sem mert akkor meg mi felnötek nem tudjuk használni vagy addig kiteszem elé ?
ezt nehezebb tisztán tartani is mint egy bilit
Mert nekem biztos tériszonyom lenne, ha a kb. vállamig érő magasságú valamire kellene ülnöm, és lépcsőn mászni, hogy fölüljek.
Gyerek-wc csészét meg nem nagyon érdemes néhány évre betenni. Bár, ki tudja.
"biztos tériszonyom lenne, ha a kb. vállamig érő magasságú valamire kellene ülnöm"
Ez aranyos.
De szerencsére nálunk csak csípőig ér, ha akar, épphogy de tud állva pisilni. Mert akkora. A lépcső csak megkönnyíti a felülést.
De annyira nem magas, hogy tériszonya legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!