Miért használnak az anyák bilit?
Miért jó, hogy arra van tanítva a gyerek, hogy anya apa (és mindenki aki nagy) wc-be pisil-kakil, de a gyerek egy edénybe?
Miért nem a wc-re vannak egyből szoktatva?
Sokkal macerásabb a bili: tisztítani, fertőtleníteni, tárolni...
Arról nem is beszélve, hogy utána még egy plussz, hogy biliről wc-re szoktatni a gyereket.
a lányom jobban szereti mint a szűkítőt..még csak szoktatom mindkettőhöz, tehát egyáltalán nem beszélünk arról, hogy azért nem szereti a szűkítőt mert eleve a bilivel ismerkedett meg először...de láthatóan feszeng a szűkítőn, zavarja a magasság és hogy nem ér le a lába.
ez az egyik ok amiért bilit fogunk használni.
a másik, hogy éjszaka, ha sietni kell, nem biztos hogy kiérne a wcre (főleg két szintes háznál pl). a bilit csak oda teszem az ágya mellé és kész.
Mert a bilit akár egyedül is tudja használni, míg a wc mellett ott kell állni, nehogy lepottyanjon róla a gyerkőc, mivel nem ér le a lába.
Sok gyerek egyedül szereti végezni a dolgát és nem kér hozzá közönséget csak szól ha végzett. Ahogy a felnőttek e szeretik ha valaki bámul rájuk miközben wc-znek. A legtöbb család pedig nem szereltet be pici wc-t mint amik az ovikban vannak, hogy ne kelljen bilit használni de a gyerek egyedül lehessen.
"mert akkor még nem tud rendesen felülni rá és neki macerásabb "
Egyáltalán nem macerás, és stabil, biztonságos.
hát jó, ha összelehet csukni az más..nekem egyszerűbb akkor is a szűkítő, amit összecsukni sem kell, ráadásul minél nagyobb egy ilyen dolog megpucolni is annál macerásabb, már pedig ugye legalább hetente illene.
meg szerintem erről a szerkezetről sem lehet más élmény átszokni a szűkítőre mint biliről kb :))
egy szó mint száz, egyszerűbb a bili, nekem ne császkáljon éjjel a házban be a wcre, ne kelljen minden estre ezt a dolgot rátennem a wcre, főleg ha két emelet van és teszem azt le kell lépcsőzni éjjel a wchez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!