Volt akinél az up&go típusú bugyipelenkak segitettek a szobatisztasag hamarabbi eléréséhez?
Nem segített. Bár lehet valakinél beválik, ki kell próbálni.
De szerintem is az amikor bepisil és ez látja, érzi, sokkal hatásosabb, mint egy pelenka aminél észrevétlen marad és játszik tovább annyi különbséggel, hogy azt egyedül is le tudná venni könnyebben, mint a másikat.
Mi egy leszoktató bugyit vettünk, ami tulajdonképpen bugyi, de van egy frotir anyag és egy nejlon meg maga a bugyi, így annyira nem csorog a pisi mindenhova, de kellőképpen érzi, hogy bizony pisi van, volt, de nem annyira lesz minden pisis, mert valamit felszív azért.
Szerintem a szobatisztaségnál nem az a lényeg, hogy a gyerek könnyen le tudja venni a pelenkát, bugyit, mert úgyis szól. Legalábbis szerintem minden gyerek szól, meg úgyis ott vagy vele, segítesz neki.
De lehet valaki megcáfol, de egy csomagot ha veszel kipróbálod, aztán majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!