Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » áprilisban tölti a fiam a 3....

áprilisban tölti a fiam a 3. évét. Mehetne is ovodába de még nem szobatiszta. Azt értem (megértem) hogy nem kötelesek így bevenni. De mi lesz a GYES-el a munkahellyel?

Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 20:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A fiamat 3 évesen felvették egy oviba. Sosem volt szobatiszta, de 3 évesen kötelező óvodásnak lenni. Ez sajnos rossz döntésnek bizonyult. Most fél év után az oviban még naponta 2szer bepisil, éjszakára pellenkát adunk rá. Voltunk vizeletvizsgálaton, urulógián, de a dokik szerint szervi bajok nincsenek. Az oviban sokat játszik és népszerű gyerek, az óvónők aranyosak. Jövő héten megyünk raportra az oviba. A háziorvos szerint majd csak 4 évesen lesz szobatiszta. Még négy hónap és nyáriszünet. Remélem nyáron változni fog a helyzet! Ha nem akkor nem tudom mi lesz.

Szóval, ne izgulj felveszik valamelyik oviba, de lesznek még kellemetlen pillanataid.

2016. febr. 25. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!