Szobatiszta már a 2 evesed?
Figyelt kérdés
Mi még(a gyerek) nem vagyunk szobatiszták es meg vagyok ilyedve, hogy van valami baj.2015. okt. 3. 18:07
11/20 anonim válasza:
A fiunk már rengetegszer szól, ha pisilni, kakilni kell és megvárja, amíg levetkőztetjük, bilire ültetjük. De még nem teljesen szobatiszta, vannak balesetek, reggelre pedig mindig pisis a pelus. Pont most voltunk a védőnőnél 2 éves státuszon, és azt mondta, hogy ritka, hogy itt tartson egy gyerek szobatisztaság fronton, a legtöbb gyerek ilyenkor még nagyon-nagyon messze van tőle, úgyhogy ne aggódj, van még időtök bőven.
12/20 anonim válasza:
az en lanykam igen, 21 honaposan ezt kitalalta maganak. Bolcsis, valszeg ott latta, meg olvastunk is rola, de en magamtol biztos nem kezdtem volna el. Raert volna... Ne aggodj, van meg boven ideje ra. Mi pl kuzdunk is az ejszakaval. Mar nem akar pelust, de meg nem megy neki. Ebreszteni meg nem szeretnem... Barcsak adhatnek ra siman pelust.
13/20 P. Hanni válasza:
Én azért vagyok MEGILYEDVE,mert nem tudsz írni...
14/20 anonim válasza:
Kisfiam szeptemberben töltötte a 3 évet, és augusztusban lett szobatiszta és ágytiszta egyszerre. 2 éves korában próbálkoztunk vele, de nem volt még érett a dologra, így ráhagytam, majd idővel magától fogja kérni, hogy ne adjak rá pelust. Így is lett. Nem voltam megijedve egyáltalán.
15/20 A kérdező kommentje:
Jajj, ejtettem egy helyesírasi hibát! Ur isten vege a világnak! A többieknek köszönöm!
2015. okt. 5. 15:10
16/20 anonim válasza:
enyém mindig az asztalra szarik
17/20 anonim válasza:
Szeptemberben toltotte a 2 evet a lanyom, julius ota szobatiszta, ejjelre is. De szerintem csak szerencsenk volt a nagy meleg miatt, egyszeruen veresre marta a pelus neki. 4 nap alatt keves balesettel teljesen atszokott, egy hettel kesobb mar ejszakara se kellett neki.
18/20 anonim válasza:
Lányom 21 hónapos szobatiszta. Sokszor ráült a bilire és egyszer belepisilt, azóta csak oda akart pisilni. Ő 3 nap alatt szobatiszta lett. Éjjelre adok rá pelust de sokszor szárazon vesszük le reggel és egyből fut a bilire vagy a wc-re! :) De bőven ráértek még szerintem! Én sem erőltettem volna a dolgot ha nem magától akarta volna!
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem, 3 unokatestvérem is 3-4 éves kora körül lett szobatiszta, de nem volt belőle problémájuk.
20/20 anonim válasza:
Igen ha nincs rajta bugyi meg nadrág akkor nagyon szépen pisil kakil a bilibe ha kell neki, de ha van rajta akkor azt hiszi hogy pelenka és bepisil :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!