Miért pisil és kakil be újra a 3 éves kislányom, mikor már teljesen szobatiszta volt?
1,5 hónapja teljesen szobatiszta, csak éjszakára kell pelus. Most kb. 3 napja teljesen visszaesett, bepisil és bekakil. Egyszer sem szól napközben, mikor ébren van. Mitől lehet ez? Semmi nem történt ebben a 1,5 hónapban, minden ugyanúgy van, mint eddig. Semmi trauma, se kisebb, se nagyobb. Egyedül annyi a különbség, hogy közeledik az óvoda. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon várja. (Meg ezt is mondja. Kérdezgeti, hogy mikor megyünk már stb.) A beszoktatással szerintem nem nagyon lesznek gondok, elég függelten és önálló. Akármikor, akárhol otthagyhatom, szívesen eljátszik akárkivel, míg én megyek a dolgomra. Ezek miatt én nem gondolnám, hogy fél az ovitól. (Egyébként sokat mesélünk neki róla, szereti is.)
Mitől lehet, hogy mégis visszaesett a szobatisztaság terén?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!