6,5 eves fiammal mar mindent kipróbáltam! Van esetleg meg ötlet?
6,5 eves fiam nappalra 2 eves kora ota megbízhatóan szobatiszta, ejjel viszont meg mindig többször bepisil. Voltunk mar kivizsgalason, minden rendben. Pszichologusnal, minden ok. Kineziologusnal, minden ok. Próbáltam a "6ora utan nincs ivás" dolgot, a cseppcsengot, a Sinorina cseppet, az agy áthelyezését vizer miatt, a "11-kor kiviszem pisilni" módszert, mindent, de mindent.
Annyira melyen alszik ejjel, hogy se kep, se hang...
Van valami gyogyszer, ami felületesebbe teszi az alvást es elméletileg fel tud ébredni az ingerre, de rettegek ettől es az esetleges mellekhatasaitol...
Van valakinek ezen kivul ötlete? Esetleg ezzel a szerrel kapcsolatban tapasztalata? Minden erdekel! Nekem mar nincs tobb ötletem...
A Heim Pálban működik enurézis szakrendelés.
És ezt a cikket is olvasd el, hogy tényleg ennyi mindent kupipáltak- e a fiadnál, vagy csak elfogyott a türelem, esetelg nem volt több ötlet.
Kitartást!
Olyan dologért fekete ponttal büntetni, amiről nem tehet? Ez a legnagyobb baromság, amit hallottam.
Ne hagyjd abba a kivizsgálásokat, és ne elégedj meg 1 orvos véleményével.
Menni kell tovább.
a füzet módszert csak úgy, ha nincs benne fekete. aznapra nem jár piros, üres marad. gyűjtse a pirosokat, x darab után kis motiválóajándék stb ez mind oké ebben a módszerben.
valamint: már hatalmas fenék lehet kerítve otthon ennek. szerintem minimalizáljátok le az ezzel való foglalkozást. kezeljétek úgy, mintha csak egy élvégezendő feladat lenne átöltözni éjjel, vagy ágyneműt húzni. ne legyen érzelmi értéke! tök nyugisan: semmi baj, megoldjuk drágám, légyszi add ide a lepedőt- és kész. utána puszi simi jó éjszakát megint. ha nem ér el vele se negatív se pozitív megerősítést ,akkor nem lesz értelme "provokálni" (még ha ez tudat alatt is történik, tehát nem szándékos). nincs plusszfigyelem a pisi dolog miatt! ellenben: minden másban ahol csak lehet: dicsérni, megerősíteni! soha nem alaptalanul, de észre kell venni amiért jogos lehet egy kis dicséret!
a heim pálos kivizsgálást én is javaslom.
Nincs szervi es pszichés oka sem szerencsere. Fekete pontot soha nem adnék neki, mert nem csinál semmi rosszat es azert nem érdemel "szidást" amiről nem tehet... Matricaztunk is rengeteget... Mar probaltam azt is, h akkor is kapott matricát, ha becsurgott (persze tisztán es szárazon ébredt, de azert mert atoltoztettem), h ne stresszeljen ezen, hatha ugy könnyebben tul lesz ezen.
Egyelore semmi nem jon be...
Barmi egyéb ötlet? Koszi az eddigieket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!