Mikor leszünk szobatisztak?
Egyszerűen kész vagyok. 31 honaposak vagyunk és nem vagyunk még szobatisztak. Lehet, hogy a tesó miatt aki nemrég szuletett. SEGITSEG! :'(
31honapos kislány és 2 hetes kislány anyuja
3. szülinapja előtt 1-2 hónappal lett szobatiszta a fiam. Viszonylag sokat próbàltuk motivàlni (ha bibe pisilsz, kapsz egy gumicukrot, oviba pelussal nem mehetsz, stb) és emellett sokat kérdezgettem tőle, hogy lesz-e pisi, kaki, akar-e a wc-be pisilni mint a nagyok, nézd anya és apa is oda intézi (igen, jött velünk), nézd milyen izgi dolog lehúzni a pisit, stb... Soha nem ültettem időközönként bilire, viszont fürdés előtt, mikor màr pucér volt, mindig mondtam, hogy kipróbàlhatná a wc-t.
Ne aggódj, nem marad pelusos, meg fog rà érni. Csak rajtad múlik, mekkora feneket kerìtesz az ügynek. Ha làtja rajtad, hogy kiidegel, stressszel a téma, ő is ugyanìgy fog hozzààllni...
Off: szokjunk màr le a többes szàmról, olyan bugyuta dolog (szopiztunk, kakiltunk).
Off2: kellett néhàny pillanat, mire visszaosztottam a 31-et, hogy az hày éves is
Off3: a történet szempontjàból tök irrelevàns a 2 hetes kislànyod, de amúgy gratulàlok hozzà, biztosan cuki
Szia! Nagyon bízom benne. Van féltékenység bőven. Szoktam mondogatni neki,hogy ügyed nagylány, meg Matricaztunk is, de semmi.
Koszomom szépen a válaszodat! :)
Ez nem kritika, de soha nem értettem mi a nyavajának kell többesszámban beszélni.. A gyereked 31 hónapos és nem te. Illetve a gyereked nem szobatiszta és nem te.
Ez nem kritika még egyszer mondom, de valaki elmagyarázhatná, hogy miért van ez, mert nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!