Bugyiba bepisil, a pelenkába pedig nem?
Kb 2 hete vettük le a pelust. Az eleje néha becsorgott, de ügyesen szaladt a bilihez és a nagyja abba ment. Kb 3 napja már nem is szól, csak teljesen összepisili magát. Ezért adtam inkább vissza a pelust. Így viszont mindig szól, ha pisilni kell, ülünk a bilire. Sokat pisil, de szerintem az eleje a pelusba megy.
Olyan fél állapotba vagyunk. Nem érett még rá? Nem akarom eröltetni. Mi lenne a jobb ilyenkor? Pelus vagy bugyi? Én a bugyipelenkára szabszavaznék, de így nem fogja zavarni ha becsorog.
nem szabad visszaadni :) ez teljesen normális, mondhatni tankönyvi, és ráadásul pont akkor... kb 2 hét után szokott jönni egy visszaesés amin túl kell lenni :)
ez olyan dac szerűség, leesett neki, hogy ez már így marad és kicsit dacol, de semmi gond ezzel, pár napig szokott tartani. viszont ha visszaadod a pelust akkor elnyújtod ezt a visszaesést, akár teljesen visszaeshet hónapokra.
tarts ki, vedd le a pelust és minden baleset után mond neki, hogy legközelebb próbáljon meg előbb szólni, de semmi gond, nem haragszol rá :)
egy gondozónő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!