Ha egy felnőtt pelenkába alszik mert szüksége van rá akkor ha bepisil arra fel kell?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 10:50
1/9 anonim válasza:
Még nem próbáltam:) De a babák sem kelnek fel minden pisire (legalábbis nem jelzik). Az idős nagymamámnak a végén már pelus kellett, ő úgy aludt, mint akit agyonvertek, és nem kelt fel ő semmire, szerintem a pisilésére sem.
2/9 A kérdező kommentje:
De akinek kell az nem olyan öreg középkorú
2014. júl. 29. 11:13
3/9 anonim válasza:
Én nem ébredek fel amikor bepisilek a belenkába
4/9 anonim válasza:
Éjjel rendszerint felébredek a vizelési ingerre. Akinek pelenka kell, annak azért kell, mert nem ébred fel. Vagy azért, mert lekötözték, de egy idő után így is megszokja, és ő sem ébred fel.
5/9 anonim válasza:
Szerintem sem kel fel, max arra hogy meleg a pelusa
6/9 anonim válasza:
Nem szoktam észrevenni, mikor bepisilek éjszaka. De reggelre mindig jócskán megtelik a pelenkám. 32N.
7/9 anonim válasza:
reggel csak aszt érzem hogy nedves a pelenka
8/9 anonim válasza:
Szerintem akkor kellnek fel éjszaka amennyiben szivárog a pelenka, nem szívja fel rendesen a pisit, nagyon megduzzad a pisitől a pelenka.
9/9 anonim válasza:
Nem kell fel csak ha megtelt s szivárog deréknál vagy combnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!