Szobatisztaságra szoktatáshoz feltétlenül be kell mutatnom neki a WC-használatot?
Még arrébb van a dolog, de olvasgattam már a témában. Több helyen is írják, hogy a gyereket be kell vinni magunkkal a mellékhelyiségben és kvázi végignézetni vele a folyamatot.
Hogy őszinte legyek, nekem ez nem menne. Ezt szigorúan magánügyként kezelem, mióta a saját hátsómat ki tudom törölni, azóta ezt kizárólag teljes magányban végzem.
Ha mindenképp kell a bemutató, akkor rábeszélem majd az apját, de én magam nem szívesen tartanék bemutatót. Van, akinél társas vécézés nélkül is létrejött a szobatisztaság, WC használat?
Szerintem fontos, hogy lassa a wc hasznalatot, hogy legyen mit utanoznia. Nalunk mindig lelkesen jott utanunk, ha akartuk volna, se tudtuk volna kizarni. Es akkor kapott bilit is, amikor mar utanozni akart minket a wc hasznalatban. Volt, hogy hozta a bilit es amig en a wc-n ultem, addig o velem szemben a bilijen. :)
Ha neha nem birom a kaki szagat (pl egy virusos hasmeneses kakinak tud durva szaga lenni, amugy a normalisnak egyaltalan nem gaz a szaga), akkor nagy levego es sietek. :D
Nalunk a wc szukitot konnyebben elfogadja mint a bilit, mert latja hogy mi is a vecebe tremalunk.
A gyerek meg olyat tremal, amivel etetitek, ha igen budos, akkor maskor ne tyukbelet adjatok neki.
Fintorogni meg csak ne fintorogj, te talan rezedaillatut kakalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!