Segíti vagy hátráltatja?
Figyelt kérdés
Kezdenénk a szobatisztaságot. Eddig az udvaron volt pelus nélül. Ha óránként pisiltetem, akkor nincs baleset. Jó, ha én ültetem a bilire vagy kizárólag neki kell szólnia?2015. júl. 3. 22:33
1/5 anonim válasza:
Mi is így voltunk, aztán egy idő után ő szólt előre. De még most is rá kell kérdeznem időnként, mert van, hogy nem szól, de ha kérdezem, akkor igen, menjünk pisilni. SZerintem ez így rendjén van, nem hiszem, hogy egyből nekik kellene szólni... balesetek is lehetnek még később is, ha pl. belemerül a játékba..
2/5 anonim válasza:
Kérdezni kellene szerintem néha, de annak nincs értelme,hogy óránkén ráülteted.
Neki kell felismernie az ingert, és szólni.
3/5 anonim válasza:
Fontos információ lenne, hogy mennyi idős a gyerek!
4/5 anonim válasza:
Annak, hogy te óránként ráülteted, semmi köze a szobatisztasághoz. Az majd akkor lesz, ha felismeri az ingert és szól. Az én fiam 3 éves kora előtt 2 héttel jutott el idáig, addig én nem ültetgettem sehová, megvártam, amíg megérik rá. Ennek több, mint egy hónapja és egyetlen baleset sem történt azóta. Megéri kivárni, hogy megérjen rá agyilag.
5/5 anonim válasza:
Én 20 hónapos kora körül kezdtem. Levettük a pelust és bugyiban, illetve anélkül volt. Megmutattuk neki a bilit, elmeséltük mire való (nem tudom menyit értett belőle) de nekem szerencsém volt, mert szeretett időnként rajta ücsörögni, valamiért viccesnek találta. Amikor pedig bele pisilt, mindenki tapsolt és öröm ujjongásban tört ki. Na ez sokat lendített a dolgon. Szerintem ne ültesd rá óránként. Az a lényeg, hogy ő ismerje fel az ingert és jöjjön rá a dologra. Megkérdezni meg lehet és kell is szerintem, hogy kell e pisilnie. Nem szabad rágörcsölni, meg fogja tanulni ez a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!