Hogyan kell bilire szoktatni? Elfelejtettem hol olvastam, annyira emlékszem reggel-este ültessük rá. Egyéb ötlet?
Szia! Szerintem teljesen felesleges rendszeresen ráültetni a bilire, amíg nem érett meg rá a kisgyerek, addig úgysem pisil bele. Nem kell erőltetni.
Az én lányom pl. kihagyta a bilit, egytől a wc re ment. Egyik napról a másikra lett szobatiszta, mikor megérett rá. Hiába ültetgettem előtte rendszeresen minden este bilire.... Hogy mit tegyél nehéz megmondani, minden kisgyerek más és más. :-)
Hát most ez morbid lesz, mert én tudom hogy saját magamnak ez hogyan sikerült. Azért tudom, mert apám sikszor hangoztatta ezt a sztorit akkor is amikor már nagyobb voltam.
Apám egy szállodában zenélt és én két éves voltam. A szállodában volt egy úszómedence, ami nekem elnyerte a tetszésemet, viszont még pelenkás voltam. Mégis bele lettem téve a medencébe. A medencében jeleztem első alkalommal, hogy pisilnem kell és apám ennek nagyon megörült, azóta nem kellett pelenkát hordanom.
Valószínűleg a publikus ürítés miatti szégyellőségem volt az oka ennek, a mai napig képtelen vagyok medencében vagy természeti tóba csinálni. :D
Mondhatjátok, hogy ez szerencsésen jött ki, mert praktikusan apám sem tudhatott erről amikor még csak 2 éves voltam, nem igazán volt még aktuális, hogy ezt megbeszéljük egy pofa sör mellett a medence szélén mielőtt beletesz a vízbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!