Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Hogyan kell a kisfiúkat...

Hogyan kell a kisfiúkat pisiltetni?

Figyelt kérdés

Hátra kell húzni a fitymát? Utána gondolom meg kell törölni wc papírral. Más hasznos tudnivaló?

Köszi!

2015. márc. 15. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ez butaság. Ugyan miért kéne hátra húzni a fitymát?
2015. márc. 15. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

szerintem nem kell kirázni(az utolsó cseppeket a pasik "kirázzák")

de szóval a pelenában sem húzkodjuk hátra..

a wc papíros résszel is bizonytalan vagyok

2015. márc. 15. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
*ármint hátrahúzni szerintem nem kell
2015. márc. 15. 14:22
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Pláne hogy egy kisfiúnak még nem is feltétlenül lehet hátra húzni.
2015. márc. 15. 14:25
 5/12 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam a hátrahúzásra, hogy ne legyen pisis.

Nem tudom, még nem láttam férfit sem pisilni, az apja ezt egyedül intézte, és ülve. Azóta külön élünk, szóval teljesen az én feladatom lesz.

A bőrt hátra lehet neki húzni, alig van letapadva, és nemsoká 3 éves lesz, csak nagyon ragaszkodik a pelenkájához, bár kezd felcsillanni némi remény.

2015. márc. 15. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
En soha nem huztam neki hatra pisilesnel csak furdesnel es wc papirral sem torlom meg neki. 6 eves ja es mindig is allva pisilt az elejetol kezdve mert ezt latta az apjatol
2015. márc. 16. 08:00
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

pont hogy nem kellene hátrahúzni, mert úgy mindenhova menne a pisi. a bőr védelmi funkciót lát el

a végén kell az utsó cseppeket kihúzgálni lazán. keress egy férfit aki elmagyarázza(pl fiútestvér, stb)

2015. márc. 16. 11:46
 8/12 anonim válasza:
100%
Saját tapasztalatból írom, hogy nem árt, ha hátrahúzza. Valamilyen szinten tréningelni kell a fitymát, hogy a későbbiekben ne alakulhasson ki fitymaszűkület, ami elég sok kellemetlenséggel jár. (a kezelése pedig rettentően fájdalmas)
2015. márc. 18. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Vigyázni, hogy ne hugyozzon le senkit, ha mégis véletlenül megtörténik igyekezzél az áldozattól bocsánatot kérni, különben feledtébb dühös lesz.
2015. márc. 20. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Pisiléskor nem muszáj,de fürdéskor mindeképp...!!!!
2015. márc. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!