Óvodás kisgyerek néha bepisil az oviban, mitől lehet?
Szia! Én óvónő vagyok és sok ilyennel találkoztam már. Egyrészt lehet, h az otthon töltött 2 hetet sírja vissza ilyen módon. Élvezte, h együtt vagytok, hogy anya körülugrálja, stb. Gondolom ő volt a világ közepe abban a pár napban. :)
Másrészt ha nem alszik sosem, akkor bosszú is lehet, amiért odakényszerítik az óvónők az ágyhoz. Nem tudom, megoldott-e nálatok a nem alvók foglalkoztatása, de a legtöbb helyen nem kelhetnek fel, hanem másfél órát ott kell unatkozniuk... Nyilván nem kap könyvet, játékot sem, mert ne zavarja a többit... Persze, h dühös és odacsurrant. :)
A harmadik dolog, h maradt valami szövődménye a betegségnek, ami miatt nehezebben tartja vissza.
Esetleg szorong vmi miatt, fél az óvónőktől, vagy valami ilyesmi és nem mer szólni, h kell neki.
Sziaztok!
4 éves kisfiú, 1 hete kezdte el hogy éjszaka nem pisil be, előzőleg már 2 hónapja éjszakánként pisiltettük, aztán reggel mikor felkel el kezd játszani az ágyba a fütyivel és pisil, volt olyan hogy ezt állva csinálta mintha wc-n lenne és a pláne, hogy mindennek örül is hiába mondjuk hogy ezt nem szabad. Mikor wc-re visszük reggel akkor meg hisztizik, mintha Ő az ágyba akarna pisilni! Szerintetek mit lehet ilyenkor mondani neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!