Hol lehet venni legolcsóbban lépcsős wc szűkítőt?
Gond, ha kihagyjuk a bilit?
Figyelt kérdés
Gondolom kevesebb fertőtlenítéssel jár, ha nem bilizik a fiam, hanem majd egyből a wc-hez szoktatom. Már most is látja, hogy mi is ott végezzük a dolgunkat, és ő is mutogatja. pl fürdés közben amikor pisil, rámutat a wc-re.
Nem gond hogy kihagyjátok a bilit mi is megvettük a legszebb legjobb bilit és mi lett a sorsa felkerült a padunkra ugyanis mind a három gyerkőcöm a wc-t foglalta el első perctől szűkítőt megvettük rá és az jobban tetszett nekik. Tanulság legalább nem kellett átszoktatni a biliről a wc-re a gyerkőcöt.
2014. nov. 30. 13:35
2/9 anonim válasza:
nekünk lépcsős wc szűkítönk van.még az első gyereknek vettem .Most is olyan mintha új volna.Sima szűkítővel megjártuk mert megbillent vele a gyerek utána hónapig nem ült wc-re.Ez nagyon stabil ,van rajta kapaszkodó is meg nem kell külön fellépő.Beállítom a kádba időnként lelocsolom domestossal aztán zuhany és ragyog.
2014. nov. 30. 13:36
3/9 anonim válasza:
Egyszer sem ült a fiam a bilire. Ellenben a szűkítőt nagyon szereti. Gumi pereme van, így tuti nem csúszik le a szűkítő a wc-ről, na meg persze a legfontosabb: Mickey-s!
2014. nov. 30. 14:20
4/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem gond. Mi a Kangabooban vettük, 10 ezer ft volt, nem tudom ez milyennek számít, de szeretjük.
2014. nov. 30. 15:20
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem, ennél olcsóbban nem fogok találni újat.
2400.-ért vettem használtan, de tök újnak néz ki. Jofogas, olx. Sokat hirdetnek.
2014. dec. 1. 03:30
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy egyszerűbb és higiénikusabb! De ha a gyerek mindenáron bilizni akar akkor nem erőltetném rá mert a "védőnő szerint" ez személyiségzavart okozhat, nem mer majd kaksizni és szorongani fog.
A miénk nem akarta a szűkítőt hiába volt azon a kedvenc mesehőse, kérdezgettük, kérdezgettük és mi is "példát mutattunk" neki aztán egyszer csak elhagyta a bilit, de annyira, hogy most már akkor sem ülne rá ha neki praktikusabb lenne. :)
2014. dec. 8. 11:08
8/9 A kérdező kommentje:
Mint írtam, utánunk jön a wc-re, így azt látja, mi ott végezzük a dolgunkat. Mivel bili nincs is itthon (szerintem nem is lesz), így ezt az opciót nem is fogja ismerni.
A védőnőnk meg eddig sem adott sok hasznos tanácsot, így eszembe sem jutott megkérdezni a kérdésről.
Úgyhogy megpróbáljuk majd a lépcsős szűkítőt.
2014. dec. 8. 19:03
9/9 anonim válasza:
Nekünk azért volt muszáj a bili mert sírógörcsöt kapott a WC-től, egyszerűen nem akart ráülni, hiába próbáltuk eleinte úgy, hogy rajta hagytuk a pelust is közben és mivel utóbbit már szerettük volna elhagyni így jött a bili verzió mert mindenképp jobbnak tűnt mint még kitudja hány hónap pelenka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!