Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Textilpelenkára volna szüksége...

Textilpelenkára volna szükségem. Hol tudnám a legolcsóbban beszerezni?

Figyelt kérdés
Tesco, turkáló, vagy esetleg egy használt cikkeket áruló weboldalt tudna valaki? Nagy tételbe kéne, azért fontos, hogy minél olcsóbb legyen. Szegedi vagyok amúgy
2014. febr. 13. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Vaterán láttam 300 Ft-ért, a turibababolt nevű weboldalom meg 330 körül, vagy 340 körül darabját. (Mezőtúri bababolt webshopja)

Én ennél olcsóbban még nem láttam.

2014. febr. 13. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom az auchanban még pont ma akciós!8db-os kiszerelés csak1990Ft, ami azt jelenti hogy 249/db. Szerintem most ez a legolcsóbb.És igen még pont ma él az akció ( itt az újság a kezemben)
2014. febr. 13. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok! Kedves kérdező tudtál venni textilpelust?
2014. febr. 14. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
szerencsére megoldódott a probléma. az auchanba mentem volna ki, de az én drága férjemnek sikerült megtalálnia azt a rengeteg textilpelust, amit még régen rakott el a hebehurgya felesége...:)
2014. febr. 17. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:
vagyis jómagam
2014. febr. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!