Elfogyott a pekenka, de a kisfiam csak abba hajlandó?
Bocsi, de muszáj megkerdeznem, hogy sikerült rávenni a wczesre?
Nálunk dettó ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy még nem sikerült rávenni es adtunk ra végül pelust egy hét visszatartott kaki után.
Az elmos linket el tudnátok küldeni nekem is?
Köszi :)
Köszi, hogy leírtad , adott egy kis reményt :)
Erőt veszek magamon es nekifutunk megint...
Egyébként jól csináltad,gondolom aki leszol, nem szembesült ilyen problémával még; ugy könnyű ítélkezni ...
Gratulálok :)
Hat,koszi,jol esik :)
Tenyleg nagyon,nagyon nehez vele az elet,es egy ilyen gyerekkel az elet bizony nem rozsaszin kod es mamoros anyasagboldogsag!
Azota nem kaksizott,irto budoseket pukizik,szoval mar a kovetkezo adag elkeszult :) Ma kert pelenkat,de mondtam,hogy felejtos. Az szep kesz ha az oviban a gatyaba nyomja :/ Remelem reggel nagyon kell neki es wc-be pottyantja.
Ird mar meg legyszi,ti hogy haladtok,mi mukodik,ide,ne privatba,hadd tanuljon belole mas is. Koszi :)
Egyelőre egy vírusos betegség utorengeseivel küzdünk, amit ráadásul a féléves öcsi is elkapott szóval egyelőre parkoltatom a dolgot.
Nálunk egyébként az is probléma, hogy állva kakil csak es kalandozik a figyelme. Szóval az is kihívás hogy más testhelyzet kell. Es ráadásul szorulasos típus :(
Szóval most az a terv, hogy valamilyen módon raszoktatni, hogy naponta kakiljon es akkor talán könnyebb lesz kinyomni a wcbe.
Most azt fogom csinálni, hogy ha kell ha nem ovibol hazaerve kap pelust es reggelente laevolac szirupot.
Majd írok, ha haladunk :)
Nálatok van fejlemény?
Nálunk akkor megy ez a szöveg, hogy a másik szülővel csinál csak valamit (aki természetesen nincs pont otthon, vagy nem ér rá) amikor nagyon nem akarja azt a valamit megcsinálni.
Azaz taktika :)
Ahaa,okosak am. Nem gondoltam bele,de most,hogy irod,szerintem ez is az volt tegnap.
Na,ma ovi utan kakalt wc-be, utkozben mar beszelt rola,hogy o marpedig nem fog,stb. Ahogy beleptunk,kabatostul dobtam a wc-re 3 percig folyamatosan nyomta, a ferjem ,efenykepezte,mert olyan adag jott,hogy egy felnottnek is becsuletere valna. :D A nagylanyom szakadt a nevetestol,persze sunyiban,nem akartuk a kicsit kinevetni,el ne menjen a kedve. Viszont az igeret szep szo,azt igertem ha a lenyelt ragot kikakalta,kaphat ujat,hat kapott. Mar mindennel probalom motivslni. Ja,igen,ejszakai bepisiles-mult ejjel 2x pisilt be,elegem lett,vettem a Lidl-ben pelust,szerencsere van rsjta egy hold meg csillagok,azt mondtam,hogy ez csak ejszakai es mivel ilyen vekony,csak a beszalado pisinek valo,reggel beleengedni tilos(mert azt is szokta,lusta!!!) Es csak ejszakara,a kakat nem birja el. Eddig ugy tunik siker van,de nem akarom elkiabalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!