Elfogyott a pekenka, de a kisfiam csak abba hajlandó?
"hogy voltam boltban,de azt mondtak, hogy mar nem gyartanak pelenkat ilyen meretben,csak kisbabaknak. Ezt bevette"
Nem kövezünk. Ez jó ötlet volt! Tudatosítani kell NAGY GYEREK. Van egy javaslatom: teljesen állj le a témáról. Gondolom van kiswc és sámli, bili, majd ráviszi a szükség. Lesz 1-2 nehéz napotok, de rá fog szokni. semmit ne szólj, túl van már tárgyalva.
Igen,anyanak merem nevezni magam,az vagyok. Nem fog lelkiismeretfurdalast kelteni bennem a mocskos szoveged. Te biztosan az a tipikus vegletes anyuka vagy-ha az vagy-akinek megszunik az elet,ha gyereke szuletik es csak a gyerek letezik,mint egyetlen dimenzio. A te gyereked biztos orgonaillatut sz@rik,az enyem nem es nem vagyok hajlando szagolni,ahogy betolti a hazat a sz@rszag,mert o feloraig "kakal",hatha meg jon. 3 es fel eves ezt nem tudom toleralni. Es ja, nehogymar o urasaga befogja az orrat,mert o ilyen marha kenyelmes-mert az- en meg rabszolgamod szagoljam a tomeny cuccot folehajolva.
Az ertelmes anyukaknak koszi a kommenteket, a gyerek ma wc- be produkalt. :)
egy az egyben ugyanez volt a sztori a nővérem gyerekével, teljesen kikészült már ettől. én tök véletlen megláttam egy boltban a szezám utca "felejtsd el a pelust" című filmjét, megvettem, odaadtam délután, este hívott a nővérem, hogy bilibe kakilt a gyerek és örök hála.
egyébként a film letölthető, ha akarod letöltöm neked és ha adsz egy e-mail címet elküldöm. hátha.
Huhh,koszi,elfogadom a segitseget. Ide is kuldheted privatban. Vagy a linket ahonnan letoltheto. Bar ugy erzem talan most elindultunk a wc iranyaba :)
Egyebkent egy vegtelen makacs es ontorvenyu gyerek,mar pocaklako kora ota. Mindenben nagyon nehez eset,de szakember vizsgalata szerint teljesen rendben van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!