Mit csináljak, ha az utcán/játszótéren (szóval ahol nincs wc) jön rá kislányomra a pisilhetnék?
Figyelt kérdés
nemrég lett szobatiszta, nem tudja sokáig visszatartani. először a papírbilivel szemeztem, de azt olvastam, hogy mire összeállítanám, úgyis bemegy. felemelve nem tudom pisiltetni,mert veszélyeztetett terhes vagyok, tilos emelnem. más ötlete van valakinek?2014. aug. 26. 16:04
11/12 anonim válasza:
Semmiképpen se pisiltesd a játszótéren belül bokrok mögé, én utálom azokat a felelőtlen anyukákat, akik a hinta mellett lévő bokorba viszik a kislányukat (nem mennének 10 métert a kint lévő bokorig) és más gyerekek meg a vizeletben másznak!! ja és ne mondja senki, hogy a kutyák is oda pisilnek, mert játszótérre tilos bevinni a fertőzés miatt!
12/12 Mókica84 válasza:
szia!
mi papír bilit használunk utazásoknál és most nyáron a fürdőhelyre is ilyet vittem és nagyon szuper volt.
A második alkalom után már pár másodperc alatt felállítottam a bilit;a fürdőhelyen meg oda tettem a pokrócunk mellé felállítva és amikor kellett csak ráültetem a kicsit és kész.(Amikor végzet a pisivel a nyilvános wcbe kiöntöttem a benne lévő zacskót kiöblítettem a csapnál)szerintem nagyon jó találmány!
Én pelust akkor adok rá amikor hosszabb autó útra megyünk de amikor megállunk pihenni mindig megpisiltettem.(a pelus az autó út alatt olyan bugyi pelenka volt amit csak le meg fel kell húzni mint a bugyikat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!