Miért kakiltatják pisiltetik gyermekeiket a játszótéren belül a kerítés, bokor mellé?
Nemrég volt egy hasonló kérdés.
Amúgy egyáltalán nem ez az általános. A múlkor az én kifiam fölvett egy félig kiszáradt darabot,(de az sztem kutyakaka volt) hogy megvizsgálja mi ez, sejtheted milyen boldog voltam... Én a kutyásokat sem értem hogy minek engedik be az elkerített játszóra a kedvencüket.
A magam részéről annyit, hogy két kisgyerekkel, a játszóról nem érünk haza pisilni. Összeszedni a játékokat felcuccolni a két kicsivel a harmadikra, addig nem bírj a nagy. Így a pisilést megoldjuk lent, bokorban. Nálunk az egyik oldal a játszó mellett út van, oda nem küldöm. A másik oldalon vannak a kutyások, oda sem, lentről sétány, föntről focipálya, így bevallom, - hogy sok anyukával együtt-, a játszó szélén lévő bokorba pisiltetjük agyereket.
Olyannak szemtanúja még nem voltam, hogy valaki direkt oda kakiltatná a gyerekét. Velünk volt már olyan, hogy olyan helyen voltunk, hogy bekéreckedni sehova nem tudtunk, haza nem értünk volna, de zacskóval felszedtem és kidobtam.
Játszón (és bárhol máshol is) felháborítónak tartom, ha ott hagyják. Nyilván nem törzsjátszósok, vagy alapjáraton ennyire igénytelenek.
Sajnos sokan a kutyák után sem szedik össze..... gondolod a gyereke után összeszedi?
Amúgy teljesen jogos a felháborodásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!