Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kakiltatják pisiltetik...

Miért kakiltatják pisiltetik gyermekeiket a játszótéren belül a kerítés, bokor mellé?

Figyelt kérdés
Azt megértem hogy nincs idő hazavinni egy kisgyereket ha szól hogy a dolgàt intézné, de ha már odakakilt akkor miért nem szedi fel a szülő? Ma a guta ütött meg mert sikerült gyermekemnek belelépnie és hab a tortán hogy ennek kíséretèben még egy rágóba is.Tehát az apró kavicsos, kakás, ràgós nyúlós masszàt próbáltam kikefélni a szandálból ami csak nyúlt-nyúlt.Azt már említeni sem merem hogy ma vettem a szandàlt, mert különben kidobtam volna.Reménytelen volt a letisztítàsa.Fültisztítóval 1órás munka.Ha a játszón kívűl vagyunk, nem szólok egy szót sem de eg milyen higiénia? Otthon is a padlóra kakilnak? Számomra elfogadhatatlan.
2014. júl. 3. 23:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igazad van. Nem értem, a játszótéren miért kell a kerítésen BELÜL pisiltetni, kakiltatni a gyereket. Ha mégis megtörtént, akkor mindig volt annyi esze egy anyukának, hogy lapátra tegye a kakit, és didobja a játszótérről. A Legundorítóbb az egészben, hogy nem a kisgyerekek kakilnak/ pisilnek a játszótéren, hanem a 8-10 éves gyerekek, akiknek igazán illene már kibírni hazáig.

A strandos dologról meg annyit, hogy egyszer egy anyuka közvetlenül a mi törülközőnk mellé pisiltette a gyerekét, úgy, hogy le is pisilte. Undorító, többek között ezért is nem járok strandra. Másik, mikor a wc ajtó elé!!! pisiltetik a gyereket, aztán mindenki belelép, ki papucsban, ki mezítláb. Nem lehetne az a gyereket kicsit odébb vinni? Szörnyen igénytelenek egyes anyukák.

2014. júl. 13. 18:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Azóta nem voltunk ezen a játszón pedig a legjobb a környékünkön.Egyszerűen félek bemenni hogy újra belelép.Rendszeres a pisiltetés kakiltatás.És hozzáteszem nem egy roli környék.Sokan hozzák ide a gyermeküket mióta a 4 es metró megépült.Többnyire nem is a helybéliek inkább a látogatók akik ezt teszik.Arra gondoltam nyomtatok néhány papírt vízálló tasakba téve és kitűzöm a kritikus helyekre hogy ne pisiltessék kakiltassák ide gyermekeiket.
2014. júl. 13. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!