ha felvették, már hivatalosan, akkor amint szobatiszta lesz, beveszik elméletben.
aztán ovija válogatja.. van ahol nevtantól dokiig mindenhez ragaszkodnak mert "nemnormálisnak" tekintik a szitut.
De sokan csinálják, hogy egy délelőttöt kibír a gyerek, és azt kamuzzák szobatiszta, nem alszik ott, előtte utána wczik. Ovi is szülő is úgycsinálnak mintha.
Normális helyeken meg egyszerűen így is beveszik, és segítenek letenni a pelust.
2014. aug. 21. 12:26
3/14 anonim válasza:
sokan nem tudják, de ilyen esetben, ha orvos igazolja, hogy bármi szervi oka van annak, hogy nem szobatiszta, a gyes meghosszabbítható.
2014. aug. 21. 12:30
4/14 anonim válasza:
Persze utolsó és erre mennyi esély van 0,1%.
2014. aug. 21. 12:32
5/14 anonim válasza:
ovi függő
nálunk van egy kis roma lány, aki már 5 éves de a wc-t sem tudja lehúzni maga után, de a daduskának ordibál ha ki kell törölni a popsiját is
tavaly még a wc-t sem ismerte:)
Különben lányom tavaly kezdte az ovit, és szinte minden ovis társa délutáni alvásnál bepisilt, hiába volt szobatiszta, év végére már 1 sem pisilt be
Ha csak néha pisil be attól felveszik az oviba
2014. aug. 21. 12:32
6/14 anonim válasza:
100%. HA leírja szakorvos, hogy pl. a hólyagja gyenge, a kincstárnak nincs mérlegelési lehetősége.
2014. aug. 21. 12:35
7/14 anonim válasza:
Azt én értem nem is a kincstára értem hanem az orvosra.Miért írna ilyent mert azért előfordul szervi bajok nélkül is.
2014. aug. 21. 12:46
8/14 anonim válasza:
hidd el, leírják. Én védődőként dolgozom, és most is van 4 anyukám, aki ilyen indokkal van még gyesen.
2014. aug. 21. 12:48
9/14 anonim válasza:
Nem tudom miért nem tudják szobatisztaságra nevelni 3 éves korra nem értem...Kivel van ilyenkor baj az szülővel, vagy a gyerekkel...?
2014. aug. 21. 21:28
10/14 anonim válasza:
Az én kislányom nem volt még egészen három éves, de egyáltalán nem volt szobatiszta minden gond nélkül bevették az óvodába, pelenkázták! 1 év múlva lett csak szobatiszta, és a szobatisztaság után 5 hónappal vittem el egy komolyabb kivizsgálásra, ahol gyermekkori autizmus diagnózist kapott! :( Vittem előtte is mindenfele, de azt mondták egészséges, nincs semmi baja. Azaz az óvi akkor még egy egészséges nem szobatiszta gyermekként kezelte, soha nem volt ebből problémánk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!