Pisilés terén már szobatiszta a fiam, de két napja hasmenése van, így nem kisgatya, hanem pelus van rajta, és így van, amikor a pisi miatt sem szól. Ez visszaesés vagy természetes ilyenkor?
Szegény gyerek, fogyatékost neveltek belőle. Így már pláne nem fogja tudni, hogy nem a pelusba kéne belekulázni... Inkább szerintem moss, mint, hogy összezavard a kölköt.
Na mindegy, nekem ez a véleményem
13/F
Így 13 évesen valószínűleg nagyon értesz a témához. Inkább hallgattál volna...
Kedves Kérdező!
Először a hasmenés okának nem ártana utána járni, ilyen melegben veszélyes is lehet, kiszáradhat a gyerek.
Ha elég érett volt ahhoz, hogy félig szobatiszta legyen, nem lesz probléma attól, ha néhány napig pelusban van. Meg lehet egyébként beszélni vele, hogy szóljon, ha pisilni kell, de tapasztalatom szerint a két inger hasmenéskor nem igazan választható el.
Hát mert 13 évesen olyan "érett" Biztosan még Ő is pelenkát hord! :D:D
Kedves Kérdező!
Az első lányunknak is a szobatisztaságra szoktatás alatt volt hasmenése! Én elmagyaráztam Neki,hogy egy "gonosz kis manó bújt a pocakjába,és azért kell a pelus,hogy ha véletlenül nem érünk időben a bilihez,akkor ne a bugyika legyen kakás" Kértem,hogy legyen olyan ügyes,mint eddig,és emlékeztettem,hogy pisilni/kakálni csak a bilibe szabad! Nálunk nem volt probléma,ugyan úgy szólt,és ugyan úgy mentünk a bilire- persze előfordult,hogy későn ért oda, mert hát a hason-mars az hason-mars... de mindent egybe vetve,igyekezett ügyesnek lenni/maradni!
Az elsőre inkább nem is reagálok...
A többieknek köszönöm szépen! Voltunk orvosnál, kapott rá orvosságot, most talán mintha már sűrűbb lenne (kop-kop-kop). Amúgy épp az előbb szólt, hogy pisilni kell, és ma még száraz a pelus, meg tegnap is többször szólt. Nagyon kis ügyes:)
Köszönöm a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!