Merjem így oviba engedni a kislányomat?
Őszintén? Ha megoldható, akkor kivenném a bölcsiből, inkább rábíznám a nyárra egy közeli hozzátartozóra és vinném bizony őszre az oviba.
Ugyanis a bölcsiben a gondozók egyértelműen hátráltatják a lányodat, aki egyébként teljesen szobatiszta, csak kicsit meghanyatlott kaki témában a hasmenés miatt. De ezt lehet rendezni. És én is el tudom mondani, hogy valóban az oviban nálunk is teljesen rendben kezelik az ilyen témát, tehát elnézőek, ha kezdő kis csoportos ovisnak ilyen gondja van.
Amúgy nem tudom, hogy mennyi az a kis szünet a bölcsiben, de ha mondjuk legalább 2 hét, akkor 2 hét alatt azért otthon szerintem rendeződne ez a kaki téma. Nyugodtan meg kell vele beszélni és szerintem menni fog.
És mindenképpen oviba adnám. Mert ha gondozókon múlik a bölcsiben, akkor lehet még 1 év múlva is ráadják a pelenkát a lányodra.:)
Én is kivenném,és majd megy oviba.
Sajnos egyébként nem ritka a teljes vissza esés egy gyereknél,de súlyosbítják a helyzetet a gondozónők.Nem is igazán értem,én amikor bevittem először pelus nélkül csak szóltam mi a helyzet,soha nem adtak rá többet pelust,pedig volt baleset is bőven,de mindig mondták hogy ez természetes,eljátszák az időt.Még oviban is előfordul bepisilés,kakilás,dolgoztam oviban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!