Ágytisztaság? Mit tegyek?
Kisfiamon 5 napja nincs éjszaka pelus (3,5 éves)...kivártam,míg reggel általában száraz pelust vettem le. AZ 5 éjszakából 3-szor szárazon ébredt,kétszer egy picit volt pisis a kisgatyója....mintha csak pár cseppet pisilna...észreveheti,hogy nem kellene pisilni,mert nincs rajta pelus ...és visszafogja? ...de nem szól éjszaka,hogy pisilni kell....és ha megkérdezem,akkor is azt mondja,hogy nem kell. Kivigyem éjszaka pisilni? ...de így is rossz alvó,ha még felébresztem,akkor biztos,hogy éjjel pár órát ébren leszünk :( Pelenkát már nem szeretném visszaadni rá...
...kicsit bizonytalan vagyok a témában :) Érdekel,hogy ti minden éjszaka megpisiltetitek?
Kisfiam is 3,5 éves és 2 napja nincs pelusa. Én akkor vettem le róla, amikor 5-ből 5 száraz pelussal ébredtünk. Úgy csináljuk, hogy az esti tejet korábban kapja, úgy 7 körül és elalvás előtt még megy pisilni egyet, még ha úgy érzi, hogy nem is kell.
Éjszakára bekészítettem a bilit, de nem kellett éjjel eddig még. Aztán úgy 6-7 között ébred, pisil és utána megissza a reggeli tejet. A fiam még visszaalszik ilyenkor.
Szerintem, ha csak egy-két csepp van a kis gatyában, akkor ne add vissza a pelust. Valószínű, úgy van, ahogy mondod,hogy visszatartja, csak még nem megy tökéletesen. Biztosan belejön majd, légy türelmes.
Éjszaka ne keltsd fel ezért, szerintem, inkább este pisiljen és már ne igyon elalvás előtt 0,5-1 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!