Mikortól lehet "drasztikusabban" szobatisztaságra szoktatni a kicsiket?
Már nagyon régóta foglalkozunk a témával. Hol nagyobb a lelkesedés, hol kisebb, de semmit sem eröltettem eddig. Júliusban lesz 3 éves a lányom és szeptemberben ovikezdés. Nem tudjuk megoldani a dolgokat, ha nem veszik fel emiatt, úgyhogy valaminek történnie kéne...
Szóval tavaly nyáron próbálkoztam párszor, hogy csak bugyit adtam rá, de nem zavartatta magát, eljátszott pisis bugyiban is. Bent reggelente sokat ül a bilin, akár 1 órát is elvan így és van, hogy üres amikor leszáll róla és kéri a pelust. Pedig kakilt és pisilt is bilibe. Mostanában ráülni sem akar. Többször megkérdezem napközben, hogy akar-e bilizni, de mindig a pelust választja. Mennyire drasztikus ez a nem adok rá pelenkát módszer? Vagy inkább csak az én idegeim mennek tönkre tőle? Úgy érzem magától soha nem lesz szobatiszta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!