Szerintetek próbálkozzak a lányomnál a szobatisztasággal? Most töltötte be a 2 évet.
Figyelt kérdés
Most áprilisban töltötte a lányom a 2 évet. Mostanában sokszor mondogatta hogy vegyük le a pelust mert viszket a feneke a pelus alatt, meg csípi neki. Szóval elkezdte zavarni. Tegnap reggel nem adtam rá pelust, kisbugyit kapott. Nagyon élvezte hogy végre nincs pelus. Bilibe nem akart pisilni, de a wc-be többször is pisilt. Igaz sokszor ugy pisilt hogy én ráültettem, de volt 3 olyan alkalom is hogy ő szòlt hogy pisilni kell. 2-szer pisilt csak be egész nap. Ma megint csak bugyit adtam rà, de eddig csak egyszer szolt hogy lesz pisi... ma eddig már 3-szor bepisilt, és mivel ma egész nap esős idő van még az sincs hogy gyors kiöblitem a pisis gatyokat és kint megszáradnak. Ugyhogy most fogtam és visszaadtam a pelenkát rá. Igazábol ő hallani se akar a pelusròl, nem akarta felvenni a pelust. Szerintetek van értelme igy probálkozni, hogy nem szól mindig??2014. ápr. 25. 16:12
1/5 anonim válasza:
Igen. Ha ő akarja, akkor van értelme próbálkozni. Nem megy ez egyik napról a másikra, de ő próbálozni akar, hát hagyd! Vegyetek még 20 kisgatyót és kész :) vaterán már csomagban tudsz venni, olcsón. Pisilje össze nyugodtan, azzal is tanulja hogy melyik ingerre kell figyelnie legközelebb! Légy türelmes, tök jó, hogy ő kéri, és nem neked kell erőltetned! Szerencsés vagy!
2/5 anonim válasza:
jajj, fel ne add!!! nagyon ügyes a kislányod, most megzavarnad ha megint ráadnád a pelust! (én ugyanígy voltam és elrontottam, visszadtam rá a pelenkát aztán még vagy fél évig szenvedtünk, már nem vett komolyan...)én látatlanba egy hetet adok(addig lehet összepisil mindent és megbolondulsz párszor, ill. moshatsz egész nap a pisi után) ,de hamar leszokik a pelusról. Barátnőm az ikreivel tette ezt, épp két évesek lettek amikor levette róluk a pelust, egy hétig bepisiltek, kb a 10. napon szobatiszták lettek.(persze gyereke válogatja...) Kitartást!(én is az esős időnél adtam fel)
3/5 anonim válasza:
Én nem adtam volna vissza rá a pelenkát. Próbálkozzon csak. Normális, ha eleinte bepisil néha.
4/5 anonim válasza:
én sem adnám vissza. ő nem akarja. amikor te vezetni tanultál sem voltál rögtön egy schumaher,mégsem mondták azt,h. nem tudsz elsőre vezetni,így ne ülj volán mögé. ezt is tanulni kell,ahogy mindent mást!
5/5 anonim válasza:
Szia úgy hangzik kèszen àll a pelus elhagyàsra! Nem minden gyerek szeret bilizni, az enyèm se szerette, az elejètöl wc-be pisilt szükítövel... El fog tartani pár hètig, ès sokszor be fog pisilni! De ez màr csak így van.. Az èn lànyom is 2 èves kora után kezdte ès kb 3 hónapig tartott mire teljesen szobatiszta lett, èjjelre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!