Hany evesen nem adtatok eloszor pelenkat ejszakai alvashoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:03
1/6 anonim válasza:
Kisfiamra 2 évesen a déli alváshoz már nem,de az éjszakaihoz még egy darabig adtam pelust.Aztán kb. 2 éves és 3 hónapos volt amikor teljesen elhagytuk a pelenkát.
2/6 anonim válasza:
2,5évesen. Akkor utána még kb. fél véig voltak éjjel balesetek, de nem engedte hogy visszaadjam rá, aztán szépen beállt, már csak akkor csurran be éjjel, ha beteg. Most 3,5 éves
3/6 anonim válasza:
3 éves kora után 2hónappal.
A lányom elég későn lett szobatiszta,de ezzel szinte egy időben ágytiszta is. Mindkettő egyik napról a másikra magától. Előtte minden próbálkozás "csődöt" mondott!:)
4/6 anonim válasza:
A fiúnál 29 hónapos kora körül valamikor, pontosan már nem emlékszem. Akkor már nappalra 3 hónapja szobatiszta volt.
A lány egy éves kora óta pelenkátlan, de ő nagyon hamar nem pisilt be éjjel egyáltalán, 5-6 hónapos korától fogva csak biztonsági okból volt rajta.
5/6 Yehudina válasza:
Jómagam a következő módszert alkalmaztam: kisfiam 1 éves kora körül már beszélt, kétévesen pedig folyamtosan társalgott, de pelus azért még néha kellett, főleg éjszakára. Este megbeszéltem vele, hogy adok rá tiszta pelust, de nem fontos belepisilnie, hanem reggel ha felébred, szóljon azonnal és viszem a bilit. Így is volt. Bilizés után megdicsértem és mindig azt mondogattam neki, hogy most már igazán úgy viselkedik, mint egy nagy fiú és rövidesen már pelus se kell. A dícséreteknek nagyon örült és namsokára ő maga kérte, hogy hagyjuk már azt a palenkát, nem kell az már ilyen nagy fiúnak, mint ő.
6/6 anonim válasza:
3 év 3 hó. Néha-néha megkérdeztem, hogy kipróbáljuk-e pelus nélkül. Mindig nemet mondott. És akkor ő mondta, hogy nem kell pelus. Az elmúlt 2,5 évben egyszer sem pisilt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!