Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Elmondhatom az örömöm?

Elmondhatom az örömöm?

Figyelt kérdés
Olyan büszke vagyok a lányomra. Ma végre szólt és belekakilt a wc-be. Olyan büszke volt magára.
2014. febr. 8. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Gratulalok. Ugyes:)). Majd halad ez szepen tovabb!
2014. febr. 8. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok :D! Mennyi idős a kislányod?

A kisfiam is ma csinált ilyet először, hogy még nem ért ki a kaka, és szólt. Eddig is kakilt már WC-be, vagy bilibe, de csak akkor, ha ráültettem és éppen kellett neki (az esetek kb. 70-ában).

Pisinél még nem szól.

A kakinál szólt eddig is, de csak akkor mikor már kint volt.

De szerintem (legalábbis a tapasztalatom szerint) ez még csak az első lépés. Én úgy látom a kisfiamon, hogy innen még hónapok kérdése az igazi szobatisztaság, de azért haladás :)! Én nyárra tervezem, hogy leveszem róla a pelust, de azért már beszereztem néhány alsó nadrágot, hogy majd megmutatom neki, és ha fel szeretné venni, akkor megmondom, hogy ebbe nem szabad belepisilni, vagy kakilni.

Mindenesetre gratulálok nektek :)! Apró örömök :)!

2014. febr. 8. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
3 éves. Csak fél évve született meg a testvére és volt vissza esés. Mert ahogy látta,hogy öcsit pelusozzuk ő is ragaszkodott hozzá. 3 hónapja szobatiszta 1 hete ágytiszta csak idáig pelust kért hozzá. Most már eljutottunk odáig,hogy megtudtam beszélni vele,hogy próbálja ki. Sírt nagyon előszőr de másodjára ment nagy örömmel.
2014. febr. 8. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok az ügyes lányodhoz! :)

Mi még ettől távol állunk,de majd biztos én is így fogok örülni neki.

13 hónapos a lánykám

2014. febr. 8. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy itt a neten is sokan örültünk ennek. Én is.
2014. febr. 9. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen.
2014. febr. 9. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Az én kisfiammal nyáron gyakoroltunk, egész jól ment, akkor volt 2 éves. Aztán azóta szinte semmi, csak ha ráültetem a bilire, akkor pisil, de nem kakil már bele soha. Szólni szokott, de elég későn. Várom a percet, és köszi a hírt, remélem addigra nekünk is sikerül az áttörés.

2014. febr. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!