Elmondhatom az örömöm?
Gratulálok :D! Mennyi idős a kislányod?
A kisfiam is ma csinált ilyet először, hogy még nem ért ki a kaka, és szólt. Eddig is kakilt már WC-be, vagy bilibe, de csak akkor, ha ráültettem és éppen kellett neki (az esetek kb. 70-ában).
Pisinél még nem szól.
A kakinál szólt eddig is, de csak akkor mikor már kint volt.
De szerintem (legalábbis a tapasztalatom szerint) ez még csak az első lépés. Én úgy látom a kisfiamon, hogy innen még hónapok kérdése az igazi szobatisztaság, de azért haladás :)! Én nyárra tervezem, hogy leveszem róla a pelust, de azért már beszereztem néhány alsó nadrágot, hogy majd megmutatom neki, és ha fel szeretné venni, akkor megmondom, hogy ebbe nem szabad belepisilni, vagy kakilni.
Mindenesetre gratulálok nektek :)! Apró örömök :)!
Gratulálok az ügyes lányodhoz! :)
Mi még ettől távol állunk,de majd biztos én is így fogok örülni neki.
13 hónapos a lánykám
Gratulálok! :)
Az én kisfiammal nyáron gyakoroltunk, egész jól ment, akkor volt 2 éves. Aztán azóta szinte semmi, csak ha ráültetem a bilire, akkor pisil, de nem kakil már bele soha. Szólni szokott, de elég későn. Várom a percet, és köszi a hírt, remélem addigra nekünk is sikerül az áttörés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!